Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
Интересантно је шта наш бивши играч Геније каже за Видића:

Za kraj priče o Maksimiru i 22. martu Savićević se dotakao još jedne teme:
"Mislim da je Srbija malo uradila na diplomatskom planu što se tiče Vidića. Nije trebalo da se dozvoli da ode iz reprezentacije tek tako, sa 30 godina! Da on kaže meni je teško, meni ovo, meni ono... Mislim da je to malo smešna priča i tu je Srbija pogrešila što nije preko novinara napravila veći pritisak, da Vidić mora da igra za reprezentaciju. Kada sam ga ja stavio u nacionalni tim sa 20 godina, što tada nije odlučio da ne igra za reprezentaciju?! Tada mu je ona bila potrebna, da igra, da bi se prodao i da bi uzeo novac. Sada kada se napunio para... Valjda ta država, kakva god da je i ti ljudi, kakvi god da su, pa ne igraš ti za njih, već za Srbiju! U 30 godina da kažeš da ne možeš da igraš za reprezentaciju?! Što nije rekao 'ja neću za Srbiju da igram', pa ga ni ja ne bih zvao. A ne ovako kada si napunio džepove novcem... Mislim da to nije pravi način razmišljanja. Drugo je kada pređeš 32 ili 33 godine, kao Stanković. Još je Vidić na mestu na kojem se najmanje trči, gde se igrači najmanje troše. Dejan Stanković celog života igra veznog, trči gore dole non-stop, skoro duplo više od Vidića."

http://www.mozzartsport.com/vesti/dejo-o...i-60-video

Генерално гледано, ниједан наш или гробарски не гризу више тако за Србију, већ само за стране клубове. Знам да је Видић спреман да главу подметне не само под другу копачку, него и у лављу чељуст ако треба.. што се не може рећи за Србију. Такође Станковић је неки други играч..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Messages In This Thread
Jel ide zigic? - by D_ZA_90 - 07-18-2006, 10:38 AM
lalaa - by D_ZA_90 - 07-30-2006, 03:14 PM
Судбине Звездиних екс-играча? - by Paya Pikey - 01-09-2008, 07:24 AM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by ЈеленаРС - 08-28-2010, 10:00 AM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by ЈеленаРС - 08-31-2010, 08:29 AM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by KizaLion - 03-20-2013, 01:34 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)