03-03-2013, 09:42 PM
(This post was last modified: 03-03-2013, 09:54 PM by херцеговац.)
Да ли сам спомињао странца? И овако нам слиједи Рајевац или бата Ђора. Мука једна, мој буразеру.
Зато имаш Муриња који нема игру, гдје вриједност играча пада, гдје скаути дођу да погледају неког нашег, а одушеве се игром противничког тима...
Можеш средити клуб или не, али игру намјешта тренер... од тренера зависи како ће изгледати тим и у игри стоји његов потпис.
Јеби га, када сам плитак, али Пижон са оним кршем од играча први... Прво и основно је наћи тренера, а идеално је било да је нови тренер прошао цијеле припреме са екипом. Не може се очекивати опоравак клуба, ако тим нема игре.
Гдје му је Каду? Момак је на припрема колико смо могли упратити добро радио.
Зато имаш Муриња који нема игру, гдје вриједност играча пада, гдје скаути дођу да погледају неког нашег, а одушеве се игром противничког тима...
Можеш средити клуб или не, али игру намјешта тренер... од тренера зависи како ће изгледати тим и у игри стоји његов потпис.
Јеби га, када сам плитак, али Пижон са оним кршем од играча први... Прво и основно је наћи тренера, а идеално је било да је нови тренер прошао цијеле припреме са екипом. Не може се очекивати опоравак клуба, ако тим нема игре.
Гдје му је Каду? Момак је на припрема колико смо могли упратити добро радио.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!