03-03-2013, 05:34 PM
Ово је стварно циркус, нису у стању да победе са играчем више цело полувреме. Уместо да нападнемо да дамо још 3 комада, па да ладимо јаја до краја, ми се нешто штекамо, чекамо на контру. Па које су то форе, сунце ти пољубим. Не добијају се тако утакмице. Јако лошу екипу имамо, али што је најгоре, то је оно што је најбоље у нашем првенству. Лазовић (неко му даде надимак Лаза вашар) дечко у летаргији већ 15 последњих утакмица. Шутне лопту дечко у аут при шуту ка голу. Просто је невероватно што рече luconi да људи који шутиају лопту по цео дан, не могу да погоде не оквир, него да буду близу гола макар. Касалица исто ми је катастрофа, беспотребно дави лопту. Ма када бих овако кренуо, не бих имао кога да похвалим. Гаридо је добро играо и мислим да је грешка што је изведен. Али он је само светла тачка у овом сивилу. Једноставно не видим решење које ће нам дати побољшање у игри. Не мислим да је проблем у тренеру, него у лобањама Петковића и њему сличних. Да се разумемо, ни не подржавам нешто Јанковића, али једноставно мислим да он извлачи максимум из ових рептила.
Jeдна је Србија!