02-06-2013, 08:53 PM
Видим да си се изнервирао што тема није заживела како си ти осмислио и што се ти једини цимаш. Немам ништа против, настави са радом ја редовно посећујем овај подфорум и пратим твој труд. Али и без твог труда ја све ствари које ме интересују видим на разним сајтовима на којима видим и доста слика које и тим сам овде постављаш. Слободно настави да стављаш слике, "ископш" ти нешто што ја лично не видим или ме не интересује а свиди ми се. Стоји и то да треба да се бавимо навијачким стварима али првенствено нашом трибином која је већ десетак година уназад је главна тема на свим европским и светским навијачким сајтовима а ове "остале трибине" треба да буду нешто успут (као разонода, кикирики, лизалице).
Видим да си већ почео да дајеш рокове, тренираш строгоћу, постављаш ултиматуме, кажем ти добронамерно немаш разлога за тим јер на овом форуму има доста људи који пишу а који су много старији од тебе са много дужим навијачким стажом а не понашају се тако. Можда си и ти старији од свих ал опет није у реду да се таквом претећом терминологијом обраћаш, ипак је ово неки вид јавне комуникације. Ако ћеш да радиш нешто са задовољством ради слободно ако нећеш батаљуј посао и крај приче, другарски ти кажем.
Видим да си већ почео да дајеш рокове, тренираш строгоћу, постављаш ултиматуме, кажем ти добронамерно немаш разлога за тим јер на овом форуму има доста људи који пишу а који су много старији од тебе са много дужим навијачким стажом а не понашају се тако. Можда си и ти старији од свих ал опет није у реду да се таквом претећом терминологијом обраћаш, ипак је ово неки вид јавне комуникације. Ако ћеш да радиш нешто са задовољством ради слободно ако нећеш батаљуј посао и крај приче, другарски ти кажем.
Кокеза лопове !!!