Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЗИМА 2012/2013
Ово је некад била најпосећенија тема, са гомилом коментара... Нагађало се, доводили су се и ови и они у Зведу, из Звезде... Да ли је уопште било неких куповина и продаја у овом прелазном року? Судећи по вашим коментарима изгледа да није...

За сада једино појачање? :

http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/konf...akani.html

Луис Гаридо представљен на Маракани

Репрезентативац Хондураса, 22-годишњи Луис Гаридо нови је играч фудбалског клуба Црвена звезда.

Млади фудбалер обавезао се на шестомесечну верност црвено-белима уз могућност продужења сарадње на лето, односно откупа уговора. Спортски директор Зоран Стојадиновић није крио задовољство због обављеног посла и није штедео похвале на рачун Гарида у чије се квалитетe уверио неколико пута.

- Претходних дана много тога је написано и речено у медијима о нашем новом играчу. Ради се о репрезентативцу Хондураса, који је у Црвену звезду дошао из тамошњег шампиона, екипе Олимпије. Сматрам да нам је потребан играч Гаридових карактеристика и квалитета. Његова примарна позиција је задњи везни и мислим да ће да је фудбалер који прави разлику. Изузетно је срчан и борбен, по стилу игре подсећа на Гатуза и не чуди што је у својој земљи добио надимак "Пит бул" - рекао је Стојадиновић.

Спортски директор Црвене звезде имао је прилику да се што уживо, што путем видео материјала увери у потенцијал репрезентативца Хондураса.

- Гарида сам приметио на Олимпијади први пут и од тада га пратим. Гледао сам четири утакмице на којима је наступао уживо и седам или осам на дисковима. Наравно да сам се консултовао са тренером Јанковићем и председником Џајићем, али на Гаридовом доласку сам ја највише инсистирао. Гледао сам га, пратио и мислим да сам погодио - не оставља дилему Стојадиновић који је такође похвалио одличне резултате медицинских тестова новог појачања црвено-белих.

Фудбалерима из Хондураса изузетно је тешко остварити трансфер у Европу. Самим тим и Гаридов досадашњи клуб Олимпија у знак захвалности и свега онога што је приказао у дресу шампиона Хондураса, наградио је снажног везисту ангажманом на Старом континенту. Он ће на Маракани провести шест месеци, и уколико испуни очекивања, постоји могућност да дође до продужетка сарадње.

- Дошао сам у велики клуб. Када сам чуо да се Црвена звезда интересује за мене, распитао сам се и сви су ми рекли да се ради о великом клубу са сјајном историјом и традицијом. Више него позитивно сам изненађен дочеком и свиме што сам до сада имао прилику да видим. Знам такође да је Звезда бивши првак Европе, да је тренутно другопласирани тим у првенству и да заостајемо шест бодова за првим. Очекујем да својим играма допринесем победама тима и да стигнемо и престигнемо првопласираног - рекао је Луис Гаридо.

Млади Хондурашанин изнео је своје прве импресије и утиске о Београду и Маракани.

- Стадион је леп и велики. Од Београда нисам успео пуно да видим, али утисак је да се ради лепом и мирном граду - констатовао је Гаридо који се већ сутра због репрезентативних обавеза враћа у Хондурас. Он ће се новим саиграчима придружити у Анталији седмог, односно најкасније осмог фебруара.
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЗИМА 2012/2013 - by Red Star Forever - 02-03-2013, 12:13 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)