Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ВК Црвена звезда 2012/13
http://www.zurnal.rs/2012/12/30/sostar-p...index.html
Приликом избора селектора Дејана Савића, Управни одбор ВСС није био једногласан. Шоштар је био уздржан. Објашњавајући став, Шоштар је рекао:
– Дејану Савићу желим пуно успеха на месту селектора и увек ће имати моју подршку. Сматрам да сада када у земљи имамо неколико конкурената за врх, није идеално решење да селектор у исто време буде и тренер неког од тих клубова.

A овом Шоштару мајмумчини гробарској није сметало када је Удовичић неколико година истовремено био и тренер Патуљка и Србије,и тај исти Удовичић је играчима давао услов да ако хоће да играју за Србију мора да играју и у Партизану.Али мени их је стварно сваки дан све више жао,колики је то јад и беда кад имају 25 титула ,а ми само 2 и већ када смо на добром путу да узмемо нову они се овим средствима служе.
Партизан је данас остао као најгоре семе која је жута власт оставила Србији,а који је српски народ морао да пожање.Користи типичну ону жуту секташку,курвинску демагогију и испиру народу памет!Па нека већ једном ко људи јавно изнесу став да имају комплекс,да их боли што смо бољи,ја би им први пружио руку SmileА не овакавим сплачинама да се служе,јер сами себе покопавају и демантују.
Четници Север
Reply

Messages In This Thread
ВК Црвена звезда 2012/13 - by CEBEP - 10-07-2012, 04:44 AM
Одг: ВК Црвена звезда 2012/13 - by ултра сепаре - 12-30-2012, 03:36 PM
Одг: ВК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 02-05-2013, 12:06 PM
Одг: ВК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 02-16-2013, 09:14 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)