11-29-2012, 02:08 PM
Ево, о овоме се ради. О овоме мислим када кажем на јавашлук у клубу и недостатак реда.....
Зајебавање по сплавовима, јурење локалних фуфица, пушење и конзумација алкохола. Слика некада говори више од речи. И од таквих играча се очекује да истрче на меч против Војводине, да трче 90 минута и да преору терен...
Извор: Спортска Централа
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&id=118664&cat=1
Зајебавање по сплавовима, јурење локалних фуфица, пушење и конзумација алкохола. Слика некада говори више од речи. И од таквих играча се очекује да истрче на меч против Војводине, да трче 90 минута и да преору терен...
Извор: Спортска Централа
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&id=118664&cat=1
Quote:Pijem, pušim i stative rušim
Član Radne grupe FK Crvena zvezda Nebojša Čović osvrnuo se na fotografije prvotimaca crveno-belih u noćnom provodu, na kojima se vidi da ih trenutni rezultati ekipe ne dotiču previše.
- U Crvenoj zvezdi ne bi trebalo da igraju fudbaleri, ma kako se oni zovu, koji u centralnim delovima Beograda puše, uz pivo krkaju slaninu, a pri tome ne kontrolišu svoje masnoće, pa ih vidim na terenu kako posle 20 minuta teško trče. Pa, ja bih trčao više od njih jer bi mi na terenu bilo hladno, rekao je Čović za "Alo".
Iako Čović nije spominjao imena fudbalera na koje se ova poruka odnosi, na Internetu se ubrzo pojavila fotografija iz beogradskog noćnog kluba "Teatro" na kojoj se nalaze Luka Milivojević sa cigaretom u ustima, u društvu Nikole Maksimovića.
Luka Milivojević i Nikola Maksimović u klubu 'Teatro'
Milivojević tvrdi da on ne pije i ne puši.
- U šali sam uzeo cigaretu i neko me je snimio u tom trenutku. Žao mi je što je tako ispalo jer sam iz sportske porodice i svi znaju da nisam ljubitelj nikakvih poroka.
Da u redovima Crvene zvezde postoji problem sa konzumiranjem alkohola potvrdio je Milan Jovanović, koji je navodno letos stigao na trening pijan, posle čega ga je trener Robert Prosinečki oterao sa terena. Da u ovoj priči može da ima istine potvrđeno je u septembru kada je Jovanović pijan izazvao sudar na Čuburi. On je tada svojim "pežoom 307" udario u Hondu, a nakon što je nepovređen izašao iz automobila u besu je razbio svoju šoferšajbnu.