11-26-2012, 11:08 PM
(This post was last modified: 11-26-2012, 11:25 PM by херцеговац.)
Ј.б. га, млад организам!
Да ли је неко гледао Човића на СОС канализацији? какав је утисак оставио?
Видим да се комуњаре са друге стране већ буне на ону емисију на Првој турској.
Да ли је неко гледао Човића на СОС канализацији? какав је утисак оставио?
Видим да се комуњаре са друге стране већ буне на ону емисију на Првој турској.
Quote:- Срећан сам. Дуго сам паузирао и било ми је тешко, јер много волим да играм фудбал. Срећом, то је сад иза мене, иако још нисам 100 одсто спреман. Не могу да играм целу утакмицу, али даће Бог да на пролеће буде све у реду и да одрадим припреме како треба - рекао је Каду за МОНДО после тренинга у понедељак.
Иако је Александар Јанковић многе изненадио најавом да ће Бразилац у недељу бити део екипе, Каду је био спреман да заигра.
Признаје да му није било свеједно.
- Страх је још присутан. Тако је јер сам имао много тешку повреду колена и мишићи ми још нису потпуно спремни ни јаки да играм из све снаге. Плашио сам се мало пре утакмице, због колена. Кад сам ушао заборавио сам на то јер је било 1:1 и мало времена до краја. Дао сам све од себе да променим ствари.
Quote:- Кад почне пауза отићи ћу у Бразил и тамо ћу радити са тренером који је пристао да ми помогне и ради са мном месец дана. Не могу сад да станем, ако то урадим опет ћу у јануару кренути од нуле. За мене нема паузе, паузирао сам више од два месеца и нема потребе више за тиме - додао је Каду.
Бразилац је један од играча са најдужим стажом у Љутице Богдана. У Црвену звезду стигао је у јулу 2009. године и у њеном дресу постигао 25 голова на више од 90 одиграних утакмица.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!