03-19-2004, 04:53 AM
Quote:? ?? ??? ?? ???? ????? ??? ???? ?????.....????? ?? ??? ????? ???? ????....Sloba nas je u ovo uvalio,.. Rat na kosovu je poceo mnogo ranije nego sto su to mediji prikazivali,.. Bio sam na kosovu tada.. I bilo je zestokih okrsaja sa siptarima, dok su nashi panduri dobili zabranu IZ VRHA (!) o upotrebi vatrenog oruzija.. Ovo su sve informacije iz prve ruke.. Na to su predstavnici SPS-a iz Kosova otisli kod tog slobe, koji je bio detaljno upoznat sa svim okrsajima, cak je iznabrajao sela gde su se siptari digli.. Ali sve sto im je rekao bilo je Znamo mi dobro sta se sve desava, samo prepustite sve to nama i ne brinite. I ovo je informacija iz prve ruke posto je jedan od tih (bivsih SPS-ovca bio jedan moj rodjak).. I prepustili su.. To je bilo cini mi se oko leta 98. RTS kao i ni jedna televizijska stanica nije objavljivala nista od toga jer su rekli da se bore na taj nacin protiv siptarskog terorizma tipa kao Englezi protiv IRE jer kada nisu imali publiciteta nista nisu postigli bombaskim napadima.. Ali siptari nisu IRA, niti se radi o necem tome slicnom.. Tada su sipci gresku napravili jer su posle okupiranja par sela oko peci u blizini Belog polja napali kasarnu.. I vojska je tu morala da reaguje.. Naravno kasnije nato je na svaki nacin zeleo da udje na kosovo, dajuci Srbima dve mogucnosti da potpisu i odobre ulazak Nata na kosovo ili da nas bombarduju dok ne potpisemo.. Sta se desilo svi znamo, sto je najtuznije Sloba je ocigledno neke ubedio da je to bila pobeda srpskog naroda (secate li se), o kakvoj pobedi se radi kao srbinu sa Kosova nije mi ni dan danas jasno!! Da rascitimo neku stvar, trazenje idealizma u nekim vodjama je za nas nepotrebno.. Pravoslavna crkva je bila jedina koja je ostala na kosovu uz srpski narod.
vezda je zivot, sve droge su sitnica!