11-06-2012, 12:42 AM
Ја се извињавам драга браћо што морате оволико да читате,не пишем толико често,па онда кад напишем хтео би много тога да кажем,а на жалост таква нам је ситуација са вољеним клубом да морамо да се бавимо са милион ствари!Само би хтео да додам у вези ове седнице.Добро је да су напокон одлучили да се успротиве овој криминалној организацији званој судијкса организација!Али иза ње стоји неко још јачи,неко коме су Делије дали црвени картон! Али против њих не може ова управа,јер нису довољни јаки,немају никакав утицај и то не од суботе и оног пенала,него од одласка Џајића и то знамо сви!Летос је ФСС на челу са ге. секретаром Лаковићем у уефи ургирао да Звезда,али и гробље добију лиценцу за такмичење у Европи и на неки начин од тад их(намерно не пишем НАС,неко ИХ,мислећи на Лукића и управу) држе у шаци и од тад ни реч из нашег клуба није упућена против волине и свите!Неспособна управа,дугови све већи,успели су да задрже играче,али они ниста нису бољи у односу на прошлу годину и не видим крај и светло у тунелу да се дигнемо и станем на ноге,са оваквим људима у управи!
Ми који нисмо криви за ништа од овога свега,највише патимо,идемо на стадион,бодримо Звезду и сањамо дан кад ћемо опет бити јаки и газити све редом!До тад ће још много времена проћи,али кад дође тај дан бићемо најсрећнији на свету и поносни на себе што смо успели да победимо у борби против свих и свега што нас окружује!И зато сам поносан сваког дана што сам Делија и део једне приче која је исправна и која ће на крају да победи!
Ми који нисмо криви за ништа од овога свега,највише патимо,идемо на стадион,бодримо Звезду и сањамо дан кад ћемо опет бити јаки и газити све редом!До тад ће још много времена проћи,али кад дође тај дан бићемо најсрећнији на свету и поносни на себе што смо успели да победимо у борби против свих и свега што нас окружује!И зато сам поносан сваког дана што сам Делија и део једне приче која је исправна и која ће на крају да победи!