Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
Већ неколико дана размишљам да кажем коју реч и ово што је РСФ написао,је од прилике оно што би ја написао и зато се слажем са њим!Ја нисам неко ко је близу клубу,дешавањима унутар клуба,знам само оно што прочитам на нету,овде на форуму,на делије нету и сл. провереним сајтовима!Али сматрам да имам мало мозга да сагледам неке ствари!Прво сам хтео да се јавим пре утакмице са јагодином,када је у јавност изашла информација да Звезда мора да плати И ТО ОДЈЕДНОМ  преко 10 милиона евра агробанци и још двема банкама,које су отишле у стечај и сад траже наплату!
http://www.mozzartsport.com/vesti/agroba...liona-evra
Јасно је свима да Звезда те паре нема и мене јако занима како ће то да реше!Не постоји ни један спонзор који ће то да плати,да би добили те паре морали би 3,4,5 играча да продамо и то оних што још нешто и знају са лоптом,али најреалније је да се дигне нови кредит код неке треће банке,да се исплате ови и на тај начин,уђемо у неке нове кредите,у нека још гора задужења!Да се вратимо мало уназад!Прво је агробанка представљена као спонзор,да би пре месец,два кад је све дошло на видело са том банком у јавност изашла информација да је агробанка била спонзор,али да је Звезди давала само кредит под повољним условима!Значи лаж и манипулација управе,који су склопили ово 'спонзорство', и рекли: Zvezda ima čast što posluje sa ovom bankom, prepoznali smo dobrog partnera u Agrobanci zato što su bili tu i kada je bilo teško i to ćemo znati da cenimo - izjavio je po potpisivanju ugovora Vladan Lukić, koji je na poklon dobio ključ od sefa i platnu karticu.
(извор:http://www.sportal.rs/news.php?id=12002)! Значи једним уговором,који је у том тренутку сигурно угасио неке пожаре,сада смо у ситуацији да нам клуб оде у не дај Боже стечај или једва се усуђујем да ово напишем да се угаси! А ко је томе крив?Што каже РСФ ја нисам,нити било ко други са овог форума!Крив је Лукић и они што седе у управи!

Друга ствар!Десио се пораз у суботу!И феликс са 39 хиљада метара је видео да оно није био пенал! Дигли се сви Звездаши,дигла се напокон и управа,на челу са како су га неки назвали ''принцом'',али исто тако дигли се и они други,дигли гард,па су у фазону а вама кад се суде пенали и црвени картони,ником ништа!РСФ је ту рекао лепо и ја који сам одгледао све Звездине утакмице ове сезоне(додуше више преко тва,нажалост),сам видео да сви ти клубови,против нас,кидају и боре се,што је сасвим нормално,али ти исти против гована са јна,играју са другим тимовима,одмарају играче,...!!!! >Sad

Треће.Игра,играчи,тренер! Просинечки-Јанковић,два различита света,две различите филозофије! И то је Звездина грешка коју понавља последњих 20 година! Оде један тренер,а дође други са тотално другачијом визијом!Још већи је проблем што су та мењања на сваких годину дана!Годину и 8 месеци,играчи уче да играју од ноге до ноге,да држе лопту у својим ногама,да кад дају један,да нападају и да иду да дају други,кад дају други,не стају него иду да пробају да дају трећи!И онда преко ноћи дође други тренер и каже,дај лопту противнику,нек се они муче,ми ћемо да чекамо,кад дамо један гол,гледаћемо да се фокусирамо да не примимо гол,...!!!Па знате ви који је то поремећен систем рада!Сви ови играчи једноставно изгледају по мало изгубљено на терену!То нема уиграних акција,ја се сећам,код Робија изводи се корнер,па онда оп кратко додавање или лопта уместо по вису на петерац,по земљи на 20так метара,чак смо дали 2,3 гола тако чини ми се,па код прекида неке уигране акције,а сад тога нема! Само се гледа Милијаш да ли ће додати до Мудринског,овај дати гол и од прилике то је то!Крила нема,бекове да не спомињем!Мада Микић какав год да је био,ове сезоне се поправио и видело се против Јагодине да фали по тој страни!Могао би појединачно да пишем о још неким играчима,али боље не!

За крај,овако на жалост размишља 90% Звездаша!Ако не узмемо титулу,отераћемо Лукића!То што смо дужни,решићемо!Неће Вучић дозволити да Звезда пропадне!Ако стварно не дај Боже и шесту годину за редом не видимо титулу на Маракани,отераћемо Лукића,доћи ће Џаја,до тад ће решити проблеме и доказати да је невин,Руси ће дати МИЛИОНЕ и биће све супер,вратићемо се на стазе славе!А ако освојимо титулу,остаће Лукић,а дугове ћемо да вратимо јер ћемо играти Лигу шампиона,па ћемо идуће зиме од ЛШ,улазница,препуне Маракане на једно 10 утакмица и продаје играча зарадити 30 милиона и бићемо напокон у плусу!То су наши снови и неке реалности.Шта ће од свега овог бити,не знам,али ја једва чекам тај мај и сањам карневал до Калемегдана!
Али далеко је мај 2013,вратимо се у новембар 2012!Имамо 5 бодова заостатка и идући дерби гледамо као шансу да останемо у трци за титулу!Пораз није опција никад кад Звезда игра,а поготово не против стоке!Зато 17 новембар је можда последњи час Јанковићу и играчима да се докажу,јер су кредит из Бордоа потрошили!

Messages In This Thread
ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 06-20-2012, 02:25 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 09-13-2012, 11:22 AM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 09-28-2012, 10:45 AM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 10-04-2012, 11:35 AM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 11-02-2012, 12:14 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by Храбро срце - 11-06-2012, 12:18 AM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 11-13-2012, 08:43 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 11-25-2012, 11:22 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 11-26-2012, 10:46 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 02-19-2013, 11:55 AM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 03-16-2013, 11:13 AM