Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
Нико овде није напрасно ослепео, сви видимо шта се ради, како нам се суди, како сви кидају против нас а против других се одмарају и не запињу... Сви видимо да се другима гледа кроз прсте, а ми смо на тапету кад је иоле сумњивија ситуација свирана у нашу корист... Сви нас прозивају да пуно екипа против нас заради црвене картоне, па нормално кад се понашају као на ратишту, спремни да убију противника... На травнатом терену циљ је да предриблаш противника или да га спортски зауставиш у покушају да он предрибла тебе, а не да му сломиш ногу, удариш га песницом у стомак, лице... Има и таквих спортова, вештина, волим да их гледам, али фудбал је ипак другачијих правила...

Други део приче је моја жеља да будемо мало искренији и према себи... Немојмо да се лажемо па да не кажемо да је било судијских грешака и у нашу корист... Можда не овако кардиналних и очигледних, али их је било, то је у фудбалу нормална појава... Него, тога ће увек бити и било је... Поента је у гледању у своје двориште... А двориште нам је попут оних која се налазе на клизишту... Искривљена кућа и ограда, која иде незаустављиво ка дну, удари се по која потпора, налије бетон на пар метара испред, појави се нада, обећање, али природне силе су незаустављиве, тоне се и клизи све даље и дубље... Мене толико боли све ово и ако се случајно деси да се ове године догоди оно што не смем ни да помислим да сме да се догоди, бојим се да Црвена Звезда више никад неће бити "она" Црвена Звезда...

Ајде да почнемо од управе... Потез са враћањем Лековића у исту... Колико год времена да смо дали Лукићу, овим потезом нам се посрао посред фаце... Враћа човека који је отеран из клуба због своје неспособности... Мислим да се ту дешава једна од две ствари... Или се Лукић ништа не пита, нити се икад питао, па му Весићи и остали раде све најгоре како би покопали и њега и клуб... Или је човек погубио све компасе па у магли тражи она решења која су му на дохват руке, а не зна ни чему га воде... Такође, од играња хоће каки неће каки ми је више дебело мука... Прво пљујемо савез и судије, па oнда дамо подршку истима, убацимо своје људе у извршна тела ових лоповских удружења, и онда бивамо награђени још горим суђењем и ниподаштавање... Ало бре људи, или их одјебите или реците да морате са њима и тачка...

Тренер... Иако не видим никакву идеју, нити његову замисао о Звездиној игри, пре него што почнем да га кудим, волео би да видим како ће му играти екипа после зимских припрема јер се вади на неспремност и немање времена око тактичког уигравања... МИслим да је то смешна прича, али ајде да га испоштујемо и око тога... Роби је и без припрема, после 3-4 утакмице већ поставио игру и видело се како се игра и шта се тражи од играча... Ово изгледа као кад се ми скупимо па на пољанчету на лицу места смишљамо ко ће кога да чува и како да се додајемо... А да не причам што се дешава да нас противник стисне, напада, па чак и лагано даје голове на нашем стадиону... Ономад Рад и Раднички Ниш, а сад Јагодина... Брука и срамота! НЕМАМО ИГРУ откако је дошао Јанковић! Да ли сам ја крив за то, или неко са форума? Не другари, крив је тренер!

Играчи... Јао, на њих не би трошио ни два реда, али морам... Бајко и сви голмани које имамо су рупетине, али боље немамо... Пoменути је ложана невиђена и ставом према Звезди и Северу заслужује све похвале, али квалитетом не би могао да буде ни трећи голман у озбиљнијој Звезди... Обрана - Јовановић алкохоличар који у петак у алкохолисаном стању удара у други ауто пролазећи кроз црвено а у суботу игра утакмицу... Па где то има у нормалној земљи... Уместо у затвору он игра ееееееееј!!! И при том тренер све то зна и ставља га у тим... Еј ем се огрешио о закоn, ем се алкохолисао вече пред утакмицу! Није се то десило сада у петак, већ пре 2-3 недеље... Максимовић - Јувентус курац палац... Који бре Јувентус? Из МОштанице? Па њега прескачу лопте, сви га дриблају, прави несмотрена додавања, непотребне фаулове... Дечко је тотално у ауту...  Младеновић не може никога да предрибла, да центрира, да претрчи... Ништа, тотално ништа! Ову тројицу сам намерно издвојио јер су у последњим утакмицама највећи кривци за примљене голове... Исто тако, сви знамо да су у почетном периоду у Звезди били сјајни, феноменални, сви смо мислили да смо добили вансеријске играче... Шта им се десило, то не знам, али се десило...

Средина терена... Дуго, али дуго већ немамо вођу... Није то ни МИлијаш, спор је, иако врло интелигентан и користан играч... Димитријевић свилен до бола, спор и само у пар наврата откад је у Звезди показао да нешто и зна... Лазовић, у стилу овде добијеног надимка - Лаза Вашар... Довољно... Напад, хммм... Не могу да судим о момцима који добију 3 употребљиве лопте за 90 минута...

У сваком случају, екипа нам игра лоше, безидејно, безвољно, грешке понављају, арекао би човек да се из грешака учи, а ми их и даље награђујемо аплаузом и мислимо да ће бити боље... У ситуацији кад нема пара и кад нема позитивних догађања уназад толико година? Тешко да може... Чак су успели и мобилизацију која је довела и оне дуго одсутне на стадион да усеру и да сведу на цифру од десетак хиљада људи... Наравно, није то мала цифра, али је много мања од просека који је био близу 20 хиљада прошле сезоне...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 06-20-2012, 02:25 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 09-13-2012, 11:22 AM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 09-28-2012, 10:45 AM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 10-04-2012, 11:35 AM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 11-02-2012, 12:14 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by Red Star Forever - 11-05-2012, 11:26 AM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 11-13-2012, 08:43 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 11-25-2012, 11:22 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 11-26-2012, 10:46 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 02-19-2013, 11:55 AM
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - by ЈеленаРС - 03-16-2013, 11:13 AM