11-04-2012, 11:53 AM
(11-04-2012, 11:47 AM)CEBEP link Wrote: [quote author=Звездаш link=topic=4148.msg99474#msg99474 date=1352028643]Тачно. АЛИ, дали су ови други толико бољи па ће да освоје титулу?
[quote author=CEBEP link=topic=4148.msg99473#msg99473 date=1352028465]
Поента је да смо ми лоши и да смо јуче изгубили титулу.
Лоши јесмо, а да ли смо лошији, то већ нисам сигуран, чак напротив.
[/quote]
Не занимају ме они други. Ако сам претендент за титулу онда МОРАМ да победим Јагодину на Маракани и узмем нова 3 бода. Ту је крај приче. А о овим другима можемо пред дерби или после истог када видимо како смо играли. И очигледно смо лошији када јуче нисмо могли да победимо.
Јанковић каже ”сасекао нас пенал”... и шта сада??? Екипа пала у транс, не може више да се психички врати у игру.... Чија је грешка психичка лабилност целе екипе. Судије синоћне утакмице или толета???
Дајте да се не зезамо.... Стварање алибија у јесењем делу првенства за унапред изгубљену титулу је превише јефтин трик за многе од нас....
[/quote]
Па и добили би Јагодину да нам није свиран пенал на пола терена. Само је било питање кад ћемо да им дамо други. Статива, скидали са гол линије лопту...
Лабилност екипе је последица одабира таквих играча.
И није проблем само она крађа јуче, проблем је што се то константно понавља. И прошле године нам је свиран пенал у Суботици за фаул ван 16. Константно на једну грешку у нашу корист иду три грешке против нас.
Зашто стално морамо да будемо бољи за 2-3 гола да би победили јер може судија да нас зајебе. То не мора ни Барса и њима је довољно да буду бољи за један гол.
(11-04-2012, 11:34 AM)Војник_севера link Wrote: Ма друже слажем се,само не видим да нам је долазак Јанковића донео неко претерано побољашње 2 пораза,Суботица и Јагодина,и неколико јако лоших игара,ту смо негде није ни горе ни боље.И не може да буде претерано побошљање јер фудбал не игра тренер, него играчи. А ми имамо гомилу лабилних играча, а друга половина су везаре. Велика је и његова одговорност јер му играју Димитријевић и Младеновић, што нема муда да гурне Савићевића.
Те приче са губљењем титуле не треба спомињати,и даље све држимо у својим ногама.Мени се само провлачи кроз главу то да је неко зацртао да они морају да се изједначе по броју освојених титула са нама и да се неће смирити док то не остваре.
Да након доласка Јанковића нису дошли Милијаш, Мудрински и Пантић, сад би заостајали 10 бодова.
Не држимо ми ништа у својим ногама и то нам је јуче стављено до знања. Јер ови преко пута играју са дечурлијом и лагано узимају бодове против екипа које су против нас пишале крв, зашто се тако не залажу и против њих, нико не пита. Ни Барса у најбољој форми није имала однос победа и пораза као они. Зато не држимо ништа у својим ногама.
На нама је сад да стиснемо муда и згазимо их у дербију, а онда да молимо Бога, да ће Вучић да удари по мафији на зиму. А сумњам да ће до тога да дође.