11-04-2012, 11:27 AM
(11-04-2012, 11:07 AM)Џукац link Wrote: Не видим ни један довољно добар начин за борбу против овога, стварно не знам на који начин може да се бори.Ево да пробам да ти помогнем.
Да смо ми какви треба да будемо, никакав толе и оздала багра не би могли ту нешто да ураде. Поента је да смо ми лоши и да смо јуче изгубили титулу.
Још пар Спартака и једна Јагодина до Маја 2013 и то је отприлике то. Распад система је у клубу, Лукић сазива хитан састанак да се разговара о суђењу уместо да се нађе са играчима и најебе им се кеве за онакву игру. Сви су нам други увек криви, а ми уместо да прво почистимо ђубре у нашем дворишту, ми бисмо да чистимо код комшије као да је код нас у кући Ренесанса.
Не кажем ја да је пенал постојао али да смо до тог момента убацили већ 3 комада, о овоме се сада не би ни причало...
И шеста година без титуле и немој сада да неко каже ”па још је рано” за такве закључке.... Рано је само да се сумира број бодова којим ћемо да заостанемо за сточарима....
А онда следи распродаја јер се нема пара и крећемо Јово наново, празна обећања неке нове или садашње управе....