03-18-2004, 07:56 AM
Nisam mogao da citam sve predhodne postove tako da ne znam da li je ovo sto cu napisati neko vec pomenuo, ali nema veze. Sigurno ste vec culi, da je sinoc u centru Nisa spaljena dzamija. Ljudi su poceli da se okupljaju sponatno u samom centru (kod konja) i to su uglavnom bili raseljeni ljudi sa Kosova, Zatim su poceli da dolaze mladji likovi (delije,gorbari i meraklije), neki sa obelezjima neki bez, ali uglavnom to i nije bilo bitno jer smo svi bili slozni. Onda su pristigli i taksisti koji su blokirali dobar deo glavne ulice. Zatim se nekako spontano krenulo ka toj dzamiji, koja je inace na 50-tak metara i onaj minaret bas upada u oci. Sa milicijom nismo imali problema i ja sam se zaprepastio kada sam posle na TV-u video sta se desava na Dorcolu. Dzamija je poprilicno izgorela i ja ne znam da li ce ostati nesto od nje, nadam se da nece nista. Vatrogascima nije dozvoljeno da pridju, ali se oni bas nesto i nisu preterano bunili. Takodje, mislim da bi vec na tekmi protiv Zemuna trebalo napraviti neki koreo slican onom od pre 4-5 godina protiv OFK-e.
POZDRAV BRACO SRBI
UBI, ZAKOLJI, DA SIPTAR NE POSTOJI
POZDRAV BRACO SRBI
UBI, ZAKOLJI, DA SIPTAR NE POSTOJI
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
mada za kosmos bas i nisam siguran...