Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Доњи Срем-Звезда НОВИ САД 19:00
Добро одрађено гостовање. На самом уласку стандардна процедура која траје годинама када је реч о Новом Саду. Два улаза, спор улазак у стадион, набијање од стране пандура. Најјача фора им је ова са читачима, сви се сад помамили да набију цену карата па да узму те читаче. Ове сад које су имали нису читали све оригинал карте да ли због неспособности радника или нечег другог не знам. У сваком случају би морало то много озбиљније да се ради. Ушао сам на стадион док је било 1:0 за Доњи Срем и био сам на страни до севера. Иако сам био фактички на боку, навијање на том делу је било солидно. Можда је фалио један човек на шипци овако ка северу који би подизао масу. Кореографија одлична! Фора са црвеним картоном је стварно шмекерски одрађена и на културан начин смо их сјебали. Почетак другог полувремена и папирићи. Иако је маса почела да баца папире чим су играчи истрчали на терен, на крају је све добро испало када се погледају слике. Није било одборјавања па због тога су почели да се бацају пре времена, а разлог зашто се није одборјавало јесте то што је у копу певана нова песма. У сваком случају битна су 3 бода и нова победа, која нас накратко враћа на чело табеле. Ово је само залет за дерби у коме ће бити јасно где смо и шта смо у односу на комшије. Због свега тога веома је битно дати подршку играчима у преосталих пар утакмица које претходе дербију, како не би дошло до неког кикса. Сви заједно у нове победе!
Jeдна је Србија!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Доњи Срем-Звезда НОВИ САД 19:00 - by bQxi - 10-28-2012, 04:43 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)