Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
РСФ, немој погрешно да ме разумеш или да помислиш да сам нацистички или логорашки настројен. Али свака ратна победа у Отаџбинском рату па чак и та Сребреничка по мом мишљењу стаје раме уз раме са Кумановском, Мојковачком или Брегалничком јер то је исто била борба за слободу а не агресија а то знаш и сам без тога да ти ја пишем. А то што су издајничка власт, и белосветски олоши од медија од Сребренице направили нови Аушвиц за то ме страшно заболе, јер знам која је права истина ту. А истина полако излази на видело и српски народ ће ту наметнуту анатему скинути са свога имена кад-тад. Ја се такође никад нисам дивио том кретенском покличу, шта више јежио сам се кад бих га чуо и било ми је криво што српски народ то прихвата као неко херојство..
А то што се ови чика Митини болесници, образ и остале такозване "патриотске организације" диче таквим паролама то само говори колико мозга имају, колико су образовани и колико познају српску историју. Од свега највише боли чињеница што такве ментоле стављају у исти кош са Делијама и осталим истинским патриотама.
Кокеза лопове !!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by Kapetan Kuka - 10-27-2012, 10:08 AM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)