09-08-2012, 02:45 PM
(This post was last modified: 09-08-2012, 03:01 PM by херцеговац.)
(09-08-2012, 01:56 PM)Војник_севера link Wrote: Ја нисам рекао да не постоји њихов интерес да улажу,али више је то наш интерес.Они нама више требају него ми њима,то је истина.Да је Звезда добро организован клуб,а то је предуслов за успех утркивали би се да нас спонозоришу.Овако ми практично молимо да Газпром нама да паре.Па да нам да и поклони 100 милиона ми бисмо са оваквом организацијом,нерационалним пословањем били у дуговима.
Можемо да причамо шта год желимо да имамо милионску армију навијача.Нас посматра пресечно 15-20 хиљада људи,поред свих напора људи који виде трибину и генерално смешних цена улазница.Ривер Плата која се може поредити са Звездом по величини клуба у јужноамеричким оквирима је играла другу лигу и стадион је био крцат.Звездашка популација се своди на 20.000 хиљада фантика и то је то.Да имамо пун стадион на сваком мечу не би било проблема.
Наши ставови нису у колизији. Могу без проблема да потпишем твој став, с тим да бих чак потписао да језгро чини нас десетак хиљада плус људи ван Београда који реално нису у стању да се цимају због финансијске ситуације, а гдје жеља апсолутно постоји.
До јуче су долазили момци из Српског Сарајева или из Вуковара, моји земљаци који су сада у Бијелој... њих лично познајем и виђам на текмама, а гдје су остали? Што значи да је Звезда још увијек, хвала Господу, оно што је била - синоним СРПСТВА и магнет за позитивна дешавања.
Погледај стоку! Ономад кидисали ножевима једни на друге, а Север из кола у коло поставља домаћи задатак свима шта значи волити и живити за клуб.
Тако, није поента само у користи. Наравно, да њих није било питање би било каква би данас ситуација у клубу била, али они и те како препознају сву ту позитивну енергију коју Север развија око Црвне Звезде, а која се прелива и на обичне симпатизере.
Мало смо старији па памтимо и лигу СФРЈ, памтимо гомилу јаких текми у европским такмичењима, ону неподношљиву лакоћу карања глодара..., а шта памте они који су ту послиједњих година? И опет их има! И опет се окупљају и опет настављају и уграђују себе у Црвену Звезду.
Знају Руси зашто су дали и један једини евро и нису га дали у вјетар. Није Вучић био када су потписали уговор, неће Вучић бити сутра, а Звезда хоће.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!