09-07-2012, 05:25 PM
(This post was last modified: 09-07-2012, 08:02 PM by ултра сепаре.)
(09-07-2012, 04:44 PM)херцеговац link Wrote: Ево ти резона:За време Џајке овога није било,овакве играче је он слао да играју трећу лигу, Баста и Јанковић су се калили у Јединству са Уба,а Јанковић Филип не зна још ни да обрише слине,а хоће у Милан.И упоредите докле су догурали Јанковић Бошко и Баста,а погледајте шта је са Ћосићем и Јанковић Филипом.И још нешто да додам за време Џајке и Муслина нисмо доводили играче уопште из прве лиге што је и много боље било,ево сад смо довели Мудринског када га будемо продали 50 посто иде Јагодини.На пример Жигића смо довели из 4 лиге,ја мислим да је неки клуб из Бачке Тополе у питању и то за 2500 евра колико се ја сећам,а продали смо га људски,е код мене је и даље проблем што немам појма где су толике паре отишле ,све најбоље играче смо тада продали и шта се заправо са Пиксијем догодило?Такође јако добор потез када смо из треће лиге довели Дејана Лекића,и то смо га продали тек онако за 2 500 000 евра,и то човека који нам је био најбољи стрелац који је најзаслужнији што смо прошли Грузијце,човек који је дао Барселони голове поред онакве одбране и голмана,које смо ми само паре изгубили и колико трчимо пред руду.Мијаиловић мора минимум још 1 или 2 године да остане да би се добро продао,а и то је боље лично за његову каријеру,јер се показало да ови играчи што као клинци оду у Европу 3 пута горе прођу,и у годинама када треба да харају њом они се врате у Србији,јер их тамо ови држе на клупи,пошто имају пара да купе врхунске играче,тако да ће Мићко тамо бити сaмо обична резерва,овде ће имати прилику увек да игра Европске утакмице,док ће их тамо као обичан гледалац посматрати са резервне клупе.
1. момак који је једва пунољетан,
2. момак који није играо ни Лигу шампиона ни Лигу Европе,
3. велики талент, али у Европи играчи на његовој позицији не иду преко шест милки...
Ето,
укратко три резона по којима људи контају да су четири милке за њега премија. Мислим да су итекако принуђени на овај потез, јер за оне који су били на листи за одлазак нико се није интересовао. Рачун је у блокади за око 2 милке.
Очигледно да је ове године сигурица да када играмо на Маракани одиграти 4+ у кладионици.
Роби,
немаш чега да се плашиш, распродаја је већ почела.
НЕ ИДИТЕ ИЗ ЗВЕЗДЕ,ОСТАНИТЕ СА НАМА,ДА СЛАВИМО ТИТУЛУ ЗА ГОДИНУ ДАНА!!!
Четници Север