09-03-2012, 07:15 PM
(09-03-2012, 03:01 PM)CEBEP link Wrote: Мислим да је мало не озбиљно судити јучерашњу игру. Сви смо свесни да није била сјајна и да је свашта нешто шкрипало у игри али после свега што нам се издешавало у задњих 15 дана, ово је просто феноменално. Стисли су петљу када је требало и узели 3 бода.Ја не знам стварно шта је теби ту феноменално,али како хоћеш,свако има право да другачије објашњава игру Црвене Звезде.
Да ли сте свесни да они још ни један тренинг како ваља нису имали? Све су то били практично тренинзи опоравка после утакмица а то је и Јанковић сам рекао.
Добили смо Мудринског и Асамоу са одличним асистенцијама и то треба да радује. Милијаш је свестан да то није ниво игре која се од њега очекује али је човек слетео у Четвртак на Сурчин а већ у Недељу одиграо утакмицу.
Дајте, будите мало реални...
Сада је пауза од 15 дана па ће имати времена да напуне батерије и одраде нешто конкретно за наставак првенства...
А иначе тебра да је не дај Боже остало 2-2,размисли и сам да ли би баш овакво мишљење имао,дакле 3 гол Мудринског је дефинитивно свима скинуо камен са срца.
Четници Север