08-21-2012, 12:37 PM
(This post was last modified: 08-21-2012, 01:13 PM by херцеговац.)
(08-21-2012, 02:34 AM)CEBEP link Wrote:[quote author=херцеговац link=topic=4007.msg98608#msg98608 date=1345509309]
Има ту једна ствар у цјелокупној ситуацији коју ми овдије превићамо, а то је да на вратима геронтолошког центра ЈСД не да је заиграла, него одавно игра мечка. И сада у ситуацији да коначно престане новинарска харанга, јер хтјели не хтјели проблеми ЈСД-а излазе на површину - плате касне мјесецима, Забију заболи да дође на тренинге, Вукић истјеран, повређен им онај најстарији - ми дајемо себи аутогол и опет се враћамо у центар медијске пажње.
А како би било да ми гледамо нас а не новинарско-сточарска просеравања преко пута.... Нека овај упис остане за пример!
Идемо даље...
[/quote]
Опрости,
без намјере да се упуштам у полемику, ниси ме добро разумио. Написах из позиције да наши млади играчи играју под константним притиском, а вјерујем да није свеједно никоме да ли ће му се сутра појавити име у новинама. Оставља то трага на игру.
Евандро се вратио у Бразил. Највјероватније слиједи споразумни раскид уговора због неисплаћивања кинте.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!