08-21-2012, 11:12 AM
Људи, не можете да постављате питање зашто се неко није кандидовао на изборима. Просто, нема смисла. Па, ко је луд да се кандидује и да се упушта у нешто где се апсолутно ништа не зна. Елем, ред је био да је управа истакла финансијски извештај, да видимо колико дугујемо, да ли нам је рачун у блокади, са чим располажемо, колика нам је актива, колика пасива, који су играчи наши, који су од менаџера... Е, тек тада се стиче услов за неко нормално кандидовање. Овако, нико нормалан то не би урадио. Велики грех ове управе је то што никада није истакла право финансијско стање Црвене Звезде. Ми ових дана сазнајемо да је рачун клуба 150 дана у блокади и да је доспело око 7 милиона евра обавеза на наплату. Како онда клуб послује? Преко који рачуна? То тако не може да се ради.
Елем, сада је млеко просуто. Много тога не може више да се исправи, али шта је ту је, ми морамо да будемо увек уз клуб, јер управе и играчи дођу и оду, али Делије остају!
Елем, сада је млеко просуто. Много тога не може више да се исправи, али шта је ту је, ми морамо да будемо увек уз клуб, јер управе и играчи дођу и оду, али Делије остају!