08-21-2012, 08:48 AM
(This post was last modified: 08-21-2012, 08:50 AM by ултра сепаре.)
(08-21-2012, 08:19 AM)Звездаш link Wrote:Какав бре Бингулац и Дуле Савић.Хтео сам да кажем да мора имати поштовање према легендама клуба!И ја сам свестан да Дулетова прича не пије воду,реално нама треба неко као Човић са капиталом,да одблокирамо што пре овај рачун,наравно подразумева се и Џаја,човек реално нема капитал,али је 20 година водио клуб,има дугогодишње искуство,и поштовање у Србији и у Свету,сама његова појава би привукла много инвеститора,али реално нам велики проблем држава прави са овим спором око Џаје.
Што се нису кандидовали на изборима? Дуле Савић једно што зна је да прича, пљује. Између осталих његов кум са којим дели тренерске лиценце је довео српски фудбал овде где је данас.
Еееејј Дуле Савић и Бата Ђора деле неком лиценце. Па шта су њих двојица урадили у својим тренерским каријерама. Колико трофеја имају, младих играча које су створили? A Дуле се нешто није показао ни на функцији СД-а код Џаје.
Хвала њему за играчку каријеру, али нека уради након ње нешто конкретно и квалитетно, а не само да пљује.
Мада и у Србији ти што имају капитал:Мишковићи,Цептери,и разни други били би још гори него Лукић.
Проблем је што је Фудбал захтеван и скуп спорт,све ми је јасно било кад је јуче Виктор Јеленић рекао да све играче у иностранству можемо вратите у ватерполу лигу Србије,јер за то треба буџет као за осредњи кошаркашки клуб.Дакле свуда смо на ноге стали осим у фудбалу,то нам је свима нама највећи бол.Ја стварно у Србији и даље не видим неког перспективног ко би водио ФК Црвена Звезда,дуг је огроман,како га вратити је право питање? :-\Не верујем да је ико нашао право решење за то. :-\И када на крају погледаш,ја дођем до тог закључка да је Џаја једино решење.
Четници Север