08-20-2012, 10:55 AM
Главни проблем није Просинечки,мада донекле постоји и његова кривица.Разумем његову визују Звезде,која се у неку руку поклапа са нашим жељама,али не вреди немамо играче за тако нешто.Ко је ту крив?У првом реду управа,која је много обећавала,али ништа није испунила за сво ово време.Ајде што су се брукали неким уличарским саопштењима која нису достојна Звезде,али мене превасходно занима играчки кадар.Никаква појачања практично нису доведена,урушаван је углед тренера,за шта је и сам крив,случај Вилотић,али не могу му генерално превише замерити.
Мој неки закључак је да уколико оде Просинечки мора да оде и Лукић и његова камарила.
Неко ће рећи,а ко ће уместо њега?Ко год,многи су се изређали у тој Звезди,Топлице,Лукићи,Тана,па зашто не бисмо дали шансу неком другом.Не разумем чиме нас је Лукић толико задужио?Такву политику клуба можемо и ми да водимо,кукање,немамо пара,за све су криве претходне управе.Ја само хоћу да знам за почетак колики је наш дуг?
Мој неки закључак је да уколико оде Просинечки мора да оде и Лукић и његова камарила.
Неко ће рећи,а ко ће уместо њега?Ко год,многи су се изређали у тој Звезди,Топлице,Лукићи,Тана,па зашто не бисмо дали шансу неком другом.Не разумем чиме нас је Лукић толико задужио?Такву политику клуба можемо и ми да водимо,кукање,немамо пара,за све су криве претходне управе.Ја само хоћу да знам за почетак колики је наш дуг?