Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Рад недеља 20:45
(08-19-2012, 09:18 PM)MACAK link Wrote: Већ на улазу велико изненађење,летак и цитирам:Најгоре што може да нам се деси је да отерамо управу и дође неки вршилац дужности,који ће као по казни да буде ту.Аман људи ми отерали ЏАЈУ због слабих резултата а не ове што нас замајавају да смањују дугове и где титуле нема ни у најави.
Слажем се пријатељу! Али шта ћемо, идемо даље.

Ово је утакмица која ме је оставила без речи, без текста и без неке инспирације, мотивације. По први пут ми се дешава да заблокирам. Нисам могао да навијам цело друго полувреме. Јаче од мене и једноставно неће.
Почетак 1. полувремена, изванредан. Толико емоција, одлично навијање.
И онда је дошао 23. минут, када они каче транспарент и део, када скандирају Душану, а ми ''На Маракану стигла је она''. Баш сам се глупо осећао, да не кажем да ме је било срамота. Јер то је људски живот и шта код да је он урадио, какав код да је био и шта год се све ту издешавало. Мислим да га треба испоштовати. А због чега је то испало тако, најбоље је да не улазимо у то овде.
Па онда ови наши паћеници, па излазак Радовац и остајање без конкуренције, ако уопште тако могу да кажем. Некако ме је све то сасекло.
И не знам зашто, али ово ми је толико одвратан и ружан резултат. Можда бих лакше поднео оних 0:2, него ''ових'' 2:2...
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
Reply

Messages In This Thread
Одг: Звезда-Рад недеља 20:45 - by Белградо1389 - 08-19-2012, 11:31 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)