08-10-2012, 12:56 AM
Овај пролаз је велики успех за овај тим,ма колико и мени то јадно звучало.Многи критикују игру са много лопти назад,ја теби,ти мени.Људи то је било једино решење за пролаз,нажалост.Чак и на овој утакмици смо се намучили у појединим ситуацијама,када су нам пресекли лопту.Просто немамо квалитетне играче,не постоји тренер који од оваквих играча може да направи Бог зна шта.Доста људи са којима са причао је критиковало Просинечког,иако не мислим да је безгрешан ипак извлачи из оваквог тима оно што може.Превише се лошег издешавало у клубу последњих 10-так година.Лично не памтим ниједну европску утакмицу на којој смо одиграли добро у том периоду.Ја више ни сам не знам како је када Звезда игра добро.Рецимо причамо о Кајзерслаутерну и 4-0 који смо прошлитакође после продужетака,а тада су играли другу лигу.Прошли смоКијево на гол у гостима,Брагу на гол у гостима.Губили смо од Екерена који је био последњи,Мец који је такође био последњи смо једва прошли,као и Одензе,испадосмо против Розенборга на Маркани.Нисмо прошли Ренџерс,који је обејктивно био неквалитетнији тим.Не могу више ни да се сећам колико је било пораза и бола у последњих па и 20 година.Треба пуна страна да се свашта напише..Да ли је ова утакмица најсрамнија наша партија коју сам гледао?Није,био је ту Арис са 7-3-0 тактиком без шута на гол,било је ту умало посртање против Левадие са Бошком Ђуровским,то су неке 2 партије које бих издвојио као наше најјадније.
Нажалост,данас сви играју фудбал,сви су доста напредовали.Кипарска лига није посебно квалитетно такмичење,ипак квалитетније од нашег.АПОЕЛ је прошле године играо четвртфинале Лиге шампиона,колико видим Анортозис и АЕЛ су прошли своје противнике.Да ли сам задовољан игром?Нисам сасвим,али сам задовољан пролазом.Просто игра какву замишљам да игра моја Звезда,такав фудбал игра 10 тимова у Европи.Колико пара толико и музике,наравно има нешто и у страсти да се гине за клуб,али то је то.
Да ли је крива управа?По мом мишњењу јесте.Нису испунили ниједно обећање,а највише ме забрињава тајновитост пословања и даље се не зна колико новца дугујемо.Јавност пословања је била једна од главних ствари које су обећали.Нису обезбедили никакав играчки кадар,Просинечки је ту најмање крив.
Морамо да гледамо позитивно,барем до краја ове плеј-оф рунде,онда да седнемо и видимо где смо и шта смо.Негативном енергијом нећемо ништа добро донети,а уколико пружимо максималну подршку можемо да кажемо да смо све учинили.
Нажалост,данас сви играју фудбал,сви су доста напредовали.Кипарска лига није посебно квалитетно такмичење,ипак квалитетније од нашег.АПОЕЛ је прошле године играо четвртфинале Лиге шампиона,колико видим Анортозис и АЕЛ су прошли своје противнике.Да ли сам задовољан игром?Нисам сасвим,али сам задовољан пролазом.Просто игра какву замишљам да игра моја Звезда,такав фудбал игра 10 тимова у Европи.Колико пара толико и музике,наравно има нешто и у страсти да се гине за клуб,али то је то.
Да ли је крива управа?По мом мишњењу јесте.Нису испунили ниједно обећање,а највише ме забрињава тајновитост пословања и даље се не зна колико новца дугујемо.Јавност пословања је била једна од главних ствари које су обећали.Нису обезбедили никакав играчки кадар,Просинечки је ту најмање крив.
Морамо да гледамо позитивно,барем до краја ове плеј-оф рунде,онда да седнемо и видимо где смо и шта смо.Негативном енергијом нећемо ништа добро донети,а уколико пружимо максималну подршку можемо да кажемо да смо све учинили.