08-02-2012, 10:00 AM
(This post was last modified: 08-02-2012, 03:24 PM by херцеговац.)
Некако ми је данас легло све за Маракану како треба. Испао нерадан дан, полако се окупља друштво, мени се отворила дизна - Јеленко је ту, а жељан доброг навијања, да одерем грло одлучио се за север. Јеби га, буразери, признајем да нисам 100% на сјеверу - године дошле по своје, прати се Црвена Звезда од осамдесетих ПРОШЛОГА ВИЈЕКА и МИЛЕНИЈУМА, али сам нашао два пулена из краја којима чешће него ријеђе узмем карте. Крај насељен војним лицима и бившим комуњарама па углавном навијају за југословенско спортско, а милина ми када видим ову двојицу клинаца како пале клемпе ЈСД подмлатку и одржавају јавни ред и мир у духу Делија - сјевер! Зато сам их право заготивио.
Надам се да нећемо имати издање оно факат хор бечких дијечака и баладе швабо трала ла, него експлозију лудила!!!
Апсолутно ме заболи да ли ћемо проћи Омонију све док они пичићи на терену гину за сваку лопту и играју мушки.
Браћо цигани, до вечерас - ЖИВИЛИ!
Надам се да нећемо имати издање оно факат хор бечких дијечака и баладе швабо трала ла, него експлозију лудила!!!
Апсолутно ме заболи да ли ћемо проћи Омонију све док они пичићи на терену гину за сваку лопту и играју мушки.
Браћо цигани, до вечерас - ЖИВИЛИ!
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!