07-28-2012, 08:00 PM
(07-27-2012, 02:05 AM)Војник_севера link Wrote:Тимови из школе бившег СССР-а нам не леже претерано никад нам нису ни лежали.Па најбоље би било да ми сами изаберемо противнике са Малте.Андоре,Лиштенташтајна па таман да са њима одигрмао све утакмице квалификација до групне фазе,сигурно би их прошли.Ми треба сами да се запитамо шта нама стварно одговара од противника ???Ја сам тог мишљења да не стојимо добро против Пољских,Словачких,Чешких,Француских и Грчких клубова,неко мисли да нам не иде добро против Жабарских,Немачких,Енглеских Данских,Холандксих и да не набрајам даље.
Овако не смемо да размишљамо,па шта ћемо да радимо кад нам стварно падне неки јачи Европски клуб ???
Проблем је у свести наших играча који уопште сутра неће ни покушати да одиграју добро нпр. против Ливерпула,него ће одма да се ухвате тога Ливерпул је прејак тим,бла,бла и још 1000 неких њихових разлога.
Уопште немамо објективну управу и играче,само кад се сетим прошле године Суботице,и изјаве како терен није добрих димензија,или у Ивањици нема места за залет из корнера,пре три године у Крушевцу нам нису били добри рефлектори,можда је то у неку руку тачно,али ти терени су исти за све ,сви клубови играју па нико се не жали,ова управа за своје три године је највећи циљ постигла у томе што је почела да медијски манипулише и да испирима људима мозак и нарвано велики број људи ту то поверује,и Лукић и господа остану неокаљног образа,и стално неко њих напада,увек је неко против њих,увек држава помаже друге,нас никако,па држава су и Антић,и Шкундрић,и Весић и Клеут и сви који су тада били режимски људи,неки су и даље.
Да смо се мало више бавили нашим проблемима и почели да их решавамо унутар своје куће друга би прича била данас.
ХОЋЕМО ЗВЕЗДУ
Четници Север