07-07-2012, 02:30 PM
(07-07-2012, 01:34 PM)ЧИЧА link Wrote: [quote author=Пападопулос link=topic=3351.msg98032#msg98032 date=1341427254]
Камо среће да им опет дођемо доле...
Ја не разумем пар ствари, шта смо ми радили који к**** '98 и '99? Рат је трајао годину и за то време, побили смо цирка 10.000 Албанаца највише. Притом, је животе изгубило приближно толико и Срба, да не помињем материјалну штету која је Србију бацила 30 година уназад.
Ми, тј Југославија(Србија и Црна Гора) је имала отприлике 2 милиона мушкараца способних за ратовање. Још у то не убрајам око 100.000 из Републике Српске и пар доброваљаца из других земаља.
И сада се ја чудим, имали смо људе, оружја и превише, авионе, време. Шта смо урадили погрешно? Погледај Хрвате, који једном операцијом "Олуја" униште државу од пола милиона Срба. Они су за два месеца успели то све, а ми за годину дана само себи штету да начинимо...
Рат на Косову је невиђена издаја Срба. Могло је бити 99% Срба доле у року од пет месеци. А види сад, какву смо несрећу себи призвали.
Не разумијем овакво размишљање?! Шта је требало да се побију сви шиптари или да се етнички очисте ко што су Хрвати Србе?! Да ли нама треба држава која је настала на крви мајки и дјеце било које нације, као што су неки створили такве државе?! Јел ти мислиш да је овакво Косово под управом шиптара и свјетских моћника настало на клању, убијању и застрашивању одрживо, или ће нестати када престане потреба за њим?! Колико је Србија претрпила страдања због тога тада, замисли колико би тек било да се ишло са неким опсежнијим операцијама... Од тих 10 000 колико је војника?!
Узроке тога што нам се дешава треба тражити у историји- од Карађорђевића и њихових идиотлука, преко рата и комунизма, до идиотлука, уздизања и необразованости српске елите од педесетих до деведесетих година прошлог вијека. Док год будемо размишљали нереално и мислили да смо једини на свијету нема напретка за наш народ. Џаба када знаш да си у праву у свему када немаш иза себе подршку, џабе славна историја и побједе када губиш све у миру...
Још једном- пратимо Кинезе и ријечи Дон Тјуао Пинга - "Није важно које је мачка боје, све док лови мишеве" и - Тајван ће једном бити Кинески, ако не за 10, она за 20, ако не за 20 онда за 100 година... са тим размишљањем Кинези су данас можда и једини sui generis самосталан народ на свијету...
Док год странке мисле на власт, а не на народ, док год је важније да се буде виђен на Косову а не нешто да се уради, док год не буде памети у Срба а не улизивачке и снисходљиве политике...док год...[/quote]
Јесте, треба сви да се побију. Као што су они наш народ убијали и прогонили, требамо и ми њих. Мушкарце убити, жене и децу протерати.
Косово није настало јуче, нити у прошлом веку. Шиптари су почели да протеривају Србе са Космета са падом аутономије Србије. Само што је у одређеним периодима било појачано насиље, а некад смањено. Они су убијали, крали стоку, палили куће дугих 400 година, али Срби су се увек враћали. Узећу цитат из Нове Историје Српског Народа: "Уценивали, пљачкали, отимали девојке, убијали, спаљивали куће."
Слажем се с тобом око тога да треба имати подршку. Али ко каже да је ишта од тога нереално? Косовска Митровица, и само Косово, ти је пуно оружја. Шта спречава мене сутра, да купим какав аутомат за 200€ и убијем 10 Албанаца? Ништа ме не спречава. Никакви УН, НАТО војници па ни шиптари сами те не могу спречити ако све лепо испланираш. Од власти нема 'леба, то је сигурно. То не значи да ми морамо да седимо код куће и гледамо како нам народ убијају. Морамо узети ствар у своје руке!
Што се тиче ових људи што су погинули због тога што су се вратили својим кућама, срамота. Срамота нас Срба, што ништа не радимо, и ништа нећемо ни радит'!