06-22-2012, 06:48 AM
Quote:Ево и ја бих, у ситне сате, 22. јуна, лета господњег 2012. године, да поручим Роберту Просинечком нешто. Иди мајсторе, одмори се, сакупи енергије, отисни се у Европу, учи неке друге људе ФУДБАЛУ, буди им пример како да се понашају, радуј се са њима, оствари се и као тренер, јер си као играч достигао врх. Уживај у ономе што највише волиш. Уживај у породици и у фудбалу. Али молим те Роби, нека то буде далеко одавде, далеко од овог паланачког менталитета, од ове неморалне и затуцане масе. Иди мајсторе тамо где је боље, где ћеш да напредујеш, где ће да те цене и награде за успех. Човек са таквим знањем и таквом енергијом то заслужује. Вратиће ти се то некад, убеђен сам. Пусти нас да пливамо у овом муљу, није да нисмо навикли. Знамо врло добро шта смо прошли и шта нас чека. На дну си, па си на дну. Како год окренеш. Не брини за нас. Знам да бринеш јер си добар човек, али немој! Јебаћемо се ми са Кристићима, Достанићима, Лукићима, Весићима... вероватно боље и не заслужујемо.Мајсторски упис.
Ја се бојим за тебе, знам да си имао проблема са здрављем, јеби га, пуно пушиш. Ђавоља је то работа мој Роби, тај дуван. Батали га. Батали и нас. Тек је ово што се око нас дешава зло. Батали, док још можеш, док те не повучемо са собом у муљ. Нико ти реч неће рећи. Превише се бре добар човек да ово доживљаваш. Уживај у животу, пусти нас, нама је у генетском коду да морамо да се јебемо читав живот! Јеби га, тако је.
Као и свако вече и вечерас ћу да легнем и да се помолим Богу за најближе, за пријатеље и за Црвену Звезду. Тако сам научио још док сам имао 7 година. Баба ме научила. Мислим за најближе и пријатеље. Звезду сам ја произвољно убацио у своју молитву. Осећао сам да тако треба. Остао сам томе доследан до дана данашњег. Али вечерас ћу за још нешто да се помолим. Помолићу се да прочиташ ову поруку и да размислиш о свему. Фрка ми је због тебе матори, много си добра душа за ове ликове. Цигански поздрав за највећег ФРАЈЕРА!