Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Александар Аврамов о сукобу са комшијама у Бечу:
Шеф "Кобри" пребио хрватске хулигане!

[Image: avramov-v.jpg]

- Седео сам недалеко испред хотела са тројицом другара, када сам чуо плач дечака који је викао оцу: „Тата, не могу да идем, узми ме“.

Пришао сам им и питао их шта се догодило, а отац дечака ми је кратко рекао да су их напали хрватски навијачи и да су малишану скинули дрес Црвене звезде, а да њега јако боли глава од удараца - испричао је јуче за „Ало!“ Александар Аврамов Аврам (36) из Београда, шеф међународне секјурити организације „Кобра“.
Овај момак, који је иначе бивши шеф обезбеђења заштићеног сведока Љубише Бухе Чумета (48) и човек који је требало да обезбеђује Анђелину Џоли на њеној премијери филма „У земљи крви и меда“ у Београду, прексиноћ је у Бечу имао блиски сусрет са групом разуларених навијача хрватске репрезентације.
Аврамов каже да је први притекао у помоћ Миодрагу Јовановићу и његовом деветогодишњем сину В. Ј., које су пијани хрватски хулигани напали у центру Беча, код хотела “Франс”.

- После неколико момената појавила се разјарена девојка у дресу хрватске репрезентације и почела да виче: „Стани, четниче, где бежиш?“ Покушао сам да је зауставим на нормалан начин, али није вредело. Након тога је уследио стампедо Хрвата са свих страна. Пријатељи и ја смо морали да се бранимо, а сукоб се наставио у суседној улици. Кренули смо у контранапад, у којем сам успео и да се докопам дреса, тог њиховог трофеја, који је одузет детету. Моји пријатељи и ја смо прошли неозлеђени - прича Аврамов и наводи да је даљи сукоб спречила полиција, која их је све привела, а убрзо и пустила.
Шеф „Кобри“ вратио се јуче у Београд, а за наш лист је рекао да је дечаку вратио дрес ујутро испред полицијске станице. Непосредно по слетању на београдски аеродром, на којем смо успели да га снимимо, рекао је да је скандалозно што су хрватски навијачи, заслепљени мржњом, ударили и на мало дете.
- Надам се да се тако нешто више неће догодити - рекао је Аврамов.

Пуцале кости
Од седморице навијача Хрватске, њих четворица имају поломљена ребра, једном навијачу је поломљена бутна кост, а једном рука у пределу подлактице.

Д. Ћурувија

Извор:Ало
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by Сале90 - 06-21-2012, 11:00 AM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)