05-23-2012, 07:59 PM
(This post was last modified: 05-23-2012, 09:41 PM by херцеговац.)
Quote:– Са ове дистанце након три године руковођења клубом, могу да кажем да су нам затечени, односно наслеђени дугови били највећи терет. У мају 2009. године када сам ступио на дужност затекли смо дуг од 31.431.602 евра. Са поносом истичем да смо за претходне три године на основу спонзорских уговора, донација, прихода од трансфера и кредита у клуб унели више од 50 милиона евра. Суочени са свакодневним претњама блокаде рачуна, дуговима добављача, кредитима који су били, то морам да истакнем изузетно неповољни и осталим потраживањима повериоца, све ове године враћамо туђе дугове – затим нагласио:
– Током мог трогодишњег мандата добављачима је плаћено 23.434.480 евра, банкама 7.748.961 евра, за зараде, укључујући и заостале зараде из претходног периода, плаћено је 6.175.942 евра, другим клубовима је плаћено 4.207.650 евра док је играчима и спортским стручњацима исплаћено 10.566.928 евра. Сваке године смо имали претњу да нећемо моћи да играмо европска такмичења због заосталих дугова према играчима, тренерима и страним клубовима. Дуг је износио преко 6 милиона евра и скоро смо га исплатили, тако да очекујем да од наредне године нећемо имати проблем са европском лиценцом. Срамота ме је и да кажем коме смо све морали да плаћамо и какве астрономске уговоре, као што ме је срамота да поменем имена неких бивших играча Звезде или спортских директора и тренера Звезде који су нас тужили УЕФА и тражили да нам се забрани да играмо Европу! Далеко им лепа кућа, пошто Звезда није њихов дом.
http://www.zurnal.rs/2012/05/23/lukic-za...index.html
Када ће се коначно спријечити испирање уста разним злонамјерницима и јасно изнијети износ дуга?
Нисам пратио ситуацију, а интересује ме, да ли су исплаћени играчи?
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!