04-23-2012, 07:01 AM
(04-22-2012, 10:44 PM)Никола Д/С link Wrote: У реду, није још прешао ... новинарска наклапања ... али мени је веруј ми довољно и то што видим у тексту, а и ЧУЈЕМ из сасвим поузданих извора ДА КОНТАКАТА ИМА и то не од јуче ...
Па то није ништа ново. И Жигића су временом сточари контактирали као и Лазетића из новије историје мада је и Лукић причао да су у његово време исте ствари радили. Опсесија са њихове стране Звездиним играчима је не сумњиво увек постојала и то није ништа ново...
(04-22-2012, 10:44 PM)Никола Д/С link Wrote: ПС- И ајде мало олабавите однос према људима, био 'новајлија' или не. Постоје дебили који су заслужили, не спорим, али не мислим на то. На форуму се по одговору и начину на који је написан жмурећи може рећи ко је 'администрација' а ко није.
Мени је овај део писанија тотално невероватан. Прво, стварно не памтим да је неко добио неку казну у задњих икс број месеци. Друго, однос према свим члановима форума је исти без икаквог обзира колико који члан има уписа. Треће, свима тачно пише испод имена чланова ко су и шта представљају на форуму тако да ту апсолутно нема никаквих мутних радњи или превара. Просто ми је чудно да неко уопште на форуму ко је иоле мало дуже овде може да помисли тако нешто.....