04-01-2012, 03:12 PM
Ево налетео сам јутрос на текст. Мало више о целој причи.
Преузето са www.sportal.rs
Преузето са www.sportal.rs
Quote:Црвена звезда и Партизан током лета водиће "рат" у вези са довођењем капитена Хајдука Бранка Пауљевића на Топчидерско брдо. Није тајна да се офанзивни крилни фудбалер Хајдука налази на мети Партизана, да би током конференције после меча Звезде и Хајдука Роберт Просинечки изјавио да дуже време прати игре Пауљевића. Црвено-бели у суботу су са 3:0 савладали екипу из Куле, а код оба Звездина гола претходиле су одличне шансе које је за госте имао капитен Куљана.
После добрих партија у текућој сезони вечити ривали размишљају о понудама.
- Наравно да ми то импонује, све сам препустио свом менаџеру Дамјанцу и председнику клуба. Видећу, ја сам још увек члан Хајдука, Хајдук је моја кућа, не размишљам још о лету - рекао је Пауљевић на почетку разговора за СПОРТАЛ.РС.
Упркос томе што фудбалска чаршија све више изговара његово име, Пауљевић је концентрисан на клуб чије боје сада брани.
- Морамо да освојимо доста бодова, поготову сада што је клуб у некој зони где морамо да освојимо неки бод, тако да не размишљам још о понудама.
На мечу 21. кола ЈСЛ, капитен Куљана је био врло запажен и имао одличне шансе, које ипак није искористио. Пре првог поготка црвено-белих голман Бајковић му је одбранио ударац са десетак метара после асистенције Срђана Новковића. Друго полувреме почело је новом, одличном приликом за Хајдук, када је у 47. минуту Пауљевић имао сличну прилику као пред први гол Звезде, али је Бајковић поново био успешнији.
- Звезда је била боља, у сваком случају честитам јој на победи, мада искрено моје неко мишљење је да нису били бољи за та три гола. Ето, видите, када играте протв неке велике екипе, ако не да те гол... Имали смо три шансе за редом, они су нас три пута одмах казнили, али то је тако у фудбалу. Не даш гол, велике екипе те одмах казне.
Пауљевић није имао примедби на суђење, а похвалио је амбијент на "Маракани".
- Дивно, све је било у реду, не могу ни на шта да се пожалим, све је било коректно.
Иако је реч о врло солидној екипи, Куљани су на последњих 16 утакмица само једанпут славили и имају четири бода више од Новог Пазара, који је у зони испадања.
- Гледаћемо да до краја шампионата узмемо што више бодова - закључио је Пауљевић.