Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(03-21-2012, 09:59 PM)херцеговац link Wrote:Мажић је једна пиздурина што се видјело и вечерас.
Роби је требао Кадуа да убаци, макар и ровитог.
Нисам добро видио, да ли је био пенал над Борхом?

Прво да одговорим брату Херцеговцу.Каду није био ни на клупи,а пенал над Борхом није постојао. Данима сам говорио ако буде среће побеђујемо сигурно. Јер у енергију,борбу за сваку лопту,за сваки метар терена нисам ни сумњао и то су играчи и остварили. Имали смо среће код 2 шансе дијаре(статива и шут са 2,3 метра преко гола) и једне шансе илића.А баш та срећа нам је пуно пута фалила у последњих пар година,тако да све се вечерас вратило! Ја сам поносан на оно што сам видео вечерас на терену,онакву жељу,вољу,хтење,борбу,...!!! Иако млади,вечерас су одиграли зрело и искусно.Пример старт Луке Миливојевића.Иако је знао да ће доботи црвени ,направио је фаул,јер би у супртотном највероватније марковић сам изашао на Бајковића. Све је ово супер,срећни смо сви,еуфорични,не само због ове победе вечерас,али ако ће да продају све на лето,односно ако не буду у стању да држе ову екипу и да је граде у наредних 2,3 године онда је све ово краткотрајна радост и нада,односно џаба.Али ајмо полако.Велики корак ка финалу је направљен,али ништа још није готово! Идемо Делије сад још јаче из дана у дан у нове победе!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by Храбро срце - 03-21-2012, 10:33 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)