05-24-2004, 10:44 PM
Quote:Forever Ultras Wrote:Naravno da ce za 100EU da kevcu i pisu Dzajinu pricu u svojim novinama.Odakle ti info o toj cifrici?
Kada su isto tako neki, istom tom Zurnalu placali da objavljuje lazne izvestaje o Ciganima i pakuje im tvorza, to te nije toliko pogadjalo?
Naravno i zasto bi kada najpre treba "ubiti" (zatvoriti, pritvoriti, osuditi) "podrsku Dzaji" na tribini, jel tako? Cenim da je i novi zakon uveden samo zbog slicnih interesa, sto ce reci zinulo nekome dupe da dok jos traje bezvlasce i bezakonje u nasoj balkanskoj Kolumbiji rasproda sve sto se u Srbiji rasprodati moze...
Prikladna je. Taman dovoljno za nekog novinarskog kera koji treba da popljuje Muslina na isti onaj nacin na koji je pljuvao navijace, naravno, opet za kintu.
Otkuda tebi misao da to meni tada nije smetalo?
Mora da sam ja pisao taj zakon...
Sto se tice Dzajine podrske na tribini, videcemo da li zaista ima podrsku na tribini.
Ne treba Zvezda da se "rasproda" vec da se u njoj zna cije je sta, tek tada ce neki Abramovic (ne Avramovic) uloziti pare u nju...
poz,
budimir
p.s. Tek kada sam poslao prethodni post video sam ovaj, pa cu sa njim udariti Over&Out da mozes i dalje da pises hvalospeve o Dzajki sa drugaricama...
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!