05-24-2004, 10:38 PM
Ovako, zavrsila se jos jedna epizoda u zivotu naseg FK a i u radu ovog foruma. Sve davno postavljene pozicije ostale su isti. Sta god Dzajka uradio, koliko god nas vodio u propast kao onaj slepi Vodja u Domanovicevoj satiri.. ostaju ljudi koji ce ga slepo slusati i voleti. U neku ruku razumem Dzajku, on nema kuda da ode, nema drugog radnog mesta za njega, ima lose rezultate zadnjih desetak godina, polako okrece svojim postupcima gotovo 99% navijaca protiv sebe.. Mnogi su progledali, ali ima onih koji nece to nikada uraditi, sto rece jedan moj ortak, nema veze. Gotovo je. Muslin nije vise nas trener, titule idu u istoriju i to je to.
Nismo uspeli da se ubedimo ovde. Ono sto je cinjenica i u sta niko nece moci da me ubedi, a to je da Dzajka ima vecinu navijaca iza sebe. Nema. Ovde na forumu takodje sve je ostalo isto. Isti ljudi su i dalje ostali pri svojim stavovima, iz nekih motiva koji meni nikada nece biti jasni, no nema veze, njihov stvar. Neki su se drznuli da vredjaju, iako niko njih, a pogotovo ne ja, nisam vredjao, cak i nastavljaju u svojim potpisima. Neka, za dobrim konjem, kazu, i prasina se dize...
Sto se mene tice, nema sta vise ovde da se doda, zato napustam raspravu. Dalju.
Videcete, u ovo nece hteti da udje Bajevic, jer nece hteti da bude paravan za Dzajku&Bosketa&ekipu.. Dovesce nam Ljupka ili Kosana, mi cemo vratiti klince sa Uba (otkuda bas tamo?) a komsiluk ce umesto Mateusa i Westa ove sezone da dovede Tomica, Cirica, Ilica... Do jaja. Nece Sever biti puniji, mnogi ljudi su se razocarali, ali sta vredi to kome pricati/pisati jer da neko hoce da cuje, ne moze. Kako se sme pricati protiv Dzajke...?
Gospodo/gospodje idolopoklonici uzivajte u onome sto ce biti Zvezda u buducnosti, barem dok je Dzajka vodi na nacin na koji je vodi...
I da, jedva cekam da pretplatna bude 1000 EU, to bi sigurno uveo svaki privatni vlasnik kluba... E Srbijo medj' sljivama...
poz,
budimir
Nismo uspeli da se ubedimo ovde. Ono sto je cinjenica i u sta niko nece moci da me ubedi, a to je da Dzajka ima vecinu navijaca iza sebe. Nema. Ovde na forumu takodje sve je ostalo isto. Isti ljudi su i dalje ostali pri svojim stavovima, iz nekih motiva koji meni nikada nece biti jasni, no nema veze, njihov stvar. Neki su se drznuli da vredjaju, iako niko njih, a pogotovo ne ja, nisam vredjao, cak i nastavljaju u svojim potpisima. Neka, za dobrim konjem, kazu, i prasina se dize...

Sto se mene tice, nema sta vise ovde da se doda, zato napustam raspravu. Dalju.

Gospodo/gospodje idolopoklonici uzivajte u onome sto ce biti Zvezda u buducnosti, barem dok je Dzajka vodi na nacin na koji je vodi...
I da, jedva cekam da pretplatna bude 1000 EU, to bi sigurno uveo svaki privatni vlasnik kluba... E Srbijo medj' sljivama...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!