05-24-2004, 08:39 AM
Nemam vise komentar na sve ovo... Postali smo kao pozoriste, Dzaja i Muslin se prepucavaju, daju materijal novinarima, a mi kao ovce, samo blejimo i ne mozemo nista da uradimo... Ma najebem im se keve obojici... Mislim da je sve bilo dogovoreno jos pre par meseci a da je ovo samo dobro odglumljena predstava za javnost... Mislite malo o tome... Postali su svesni da tim ne mogu da zadrze na okupu, celu sezonu ionako igramo ocajno, jedva pobedjujemo, sve je to nekako mucno, Muslin je shvatio da ce da se izblamira u Evropi pa je dogovoreno da naprave ovakav rasplet i tako zamazu oci svima nama, jer ce se neki staviti na jednu a neki na drugu stranu... Nije bas da Muslin nije imao ovlascenja, pa dovedeni su mu svi igraci koje je on trazio, a ni Dzaja naravno nije cvecka, drzi oko sebe ljude koji su stvarno neradnici, neznalice, i jednostavno nisu za Zvezdu... I na kraju vrhunac, Muslin odlazi u vrhunski kljub, poznato evropsko ime METALURG???!! Strashno, a one price da ga trazi pola francuske lige??? A on trenira sve velike klubove, Sofiju, Metalurg...
Naravno da mi je zao sto je Muslin otisao i recimo da se mozda i stavljam na njegovu stranu u ovom sukobu, ali videvsi kako je to sve izvedeno i odradjeno, ogadili su mi se svi i on i Dzaja, i definitivno od danas se vise ne vezujem ni za jednu licnost iz Zvezde, mada nisam ni ranije, vec samo za Zvezdu i sve zbog Zvezde, jer Zvezda smo mi, a ne Dzaja, Muslin i ostala banda koja je tu samo zbog para...
Naravno da mi je zao sto je Muslin otisao i recimo da se mozda i stavljam na njegovu stranu u ovom sukobu, ali videvsi kako je to sve izvedeno i odradjeno, ogadili su mi se svi i on i Dzaja, i definitivno od danas se vise ne vezujem ni za jednu licnost iz Zvezde, mada nisam ni ranije, vec samo za Zvezdu i sve zbog Zvezde, jer Zvezda smo mi, a ne Dzaja, Muslin i ostala banda koja je tu samo zbog para...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "