Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Izvinjavam se zbog latinice, racunar sa koga pisem nema podesenu opciju za cirilicu.

Zvezdas, ne pratis dovoljno sportska desavanja. Stojadinovic je izjavio da zeli da dodje na mesto sportskog direktora Crvene Zvezde. Otvoreno je rekao u jednoj TV emisiji. Gledao sam emisiju i cuo njegovu izjavu. Takodje, ne mislim da je nerealno da Jovanovic dodje na mesto trenera. Ali, potrebna je ozbiljna upava i ozbiljni ljudi.
Elem, ne mogu da verujem da neko pravda Prosineckog zato sto on privlaci publiku na stadione. Sta me briga za to! Naucite vec jednom da se u zivotu gledaju samo rezultati. Njegovi su losi i to je sustina. Takodje, ne prihvatam tu glupu pricu "kakav tim, takvi i rezultati". Pa, valjda trener bira tim? Ili u Zvezdi neko drugi odredjuje ko ce da igra? Kako god da okrenete, u oba slucaja Prosinecki nema mnogo razloga za pravdanje, jer ako je on sastavljao tim, pokazao je da nema pojma sa odabirom igraca. Obrnuto, ako mu je neko drugi sastavljao tim, pa to pokazuje da se on nista ne pita.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by Djuka_zivi_za_Zvezdu - 12-18-2011, 03:28 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)