12-17-2011, 09:46 AM
Ето, све што сам написао је чаршијска прича, али ја некако увек испаднем у праву. Волео бих да нисам у праву све што сам написао о Просинечком, да је све чаршијска прича, али, шта ћете, резултати га демантују. Ви овде, осим бесмислених аргумената да је он легенда и слично, нисте изнели ништа што њему иде у прилог. Ја сам му изнео статистику, а она је слабија и од Пижонове и од Кристићеве. Тврдим да је Кристић тренерчина за Просинечког.
Иначе, да је Просинечки био тако "важан шраф" у репрезентацији хрватске, па ваљда је логично да га се никада не би одрекли. Ко се одриче тек тако "важног шрафа"? Те приче се своде на оне да му је Мамић нудио милион евра, али, ето, он то није прихватио, јер жели у Звезди да ради за 150 000 евра.
Како год, у животу се гледају резултати, а његов резултат је на полусезони -10 у односу на партизан и сви порази у дербијима. Е, зато желим да оде из Црвене Звезде!
Иначе, да је Просинечки био тако "важан шраф" у репрезентацији хрватске, па ваљда је логично да га се никада не би одрекли. Ко се одриче тек тако "важног шрафа"? Те приче се своде на оне да му је Мамић нудио милион евра, али, ето, он то није прихватио, јер жели у Звезди да ради за 150 000 евра.
Како год, у животу се гледају резултати, а његов резултат је на полусезони -10 у односу на партизан и сви порази у дербијима. Е, зато желим да оде из Црвене Звезде!