12-16-2011, 04:05 PM
Па, драги другари, свидело се вама или не, али на моју жалост ја сам до сада увек био у праву. Пре почетка сезоне сам писао да овај тим не вреди пола луле дувана и да ће бити потпуна катастрофа. Но, ви сте тада слепо веровали лажима наше управе, па и самог Просинечког. Шта да радим, имам тај осећај да препознам преваранте. На северу сам активно од 1992. године, тако да, сложићете се, ипак сам мало више што се фудбала тиче упућенији од вас, а ето, помало сам и играо фудбал.
Иначе, постоје некада неке ствари које не могу до краја да вам откријем, али заиста је тачно да је садашњем тренеру АПОЕЛ-а потајна жеља да тренира Црвену Звезду. Но, наравно, то никада неће учинити док овакви неозбиљни људи воде клуб. Није луд да урушава сопствени кредибилитет, као што то не би учинио ниједан озбиљан тренер.
Иначе, постоје некада неке ствари које не могу до краја да вам откријем, али заиста је тачно да је садашњем тренеру АПОЕЛ-а потајна жеља да тренира Црвену Звезду. Но, наравно, то никада неће учинити док овакви неозбиљни људи воде клуб. Није луд да урушава сопствени кредибилитет, као што то не би учинио ниједан озбиљан тренер.