12-15-2011, 10:26 PM
СЕВЕР, ја сам ти предложио решење и заиста би по мом укусу тренер АПОЕЛА био пун погодак. Нисам сигуран да не би прихватио Звезду уколико би му неко озбиљан понудио добар ангажман. Мислим да му је то чак потајна жеља и не мислим да је то нереално. Дујковића сам споменуо као слободног тренера, мада немам о њему толико добро мишљење, али у сваком случају у односу на Просинечког је измислио тренерски посао. Та прича о "младим" и "перспективним" тренерима је будалаштина. Па, погледајмо реално ко су данас највећи тренери- Фергусон, Венгер, Мурињо, Капело... Да они којим случајем нису младићи??? Слажем се да има и младих, типа Гвардиоле, али то су људи који су душу остављали у том клубу и знају како тај клуб дише. Зато Гвардиола може да успе у Барселони, јер безмало од када је проходао он је у том клубу.
Но, опет ти понављам, ниједно озбиљно решење неће моћи да се оствари док садашња управа у комплету не оде са "Маракане". То значи да никако не сме да се догоди да једино Лукић буде жртверно јагње, већ сви од реда морају да лете!!!
Но, опет ти понављам, ниједно озбиљно решење неће моћи да се оствари док садашња управа у комплету не оде са "Маракане". То значи да никако не сме да се догоди да једино Лукић буде жртверно јагње, већ сви од реда морају да лете!!!