12-15-2011, 10:22 AM
(12-15-2011, 07:46 AM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Па, морам да користим термин "можда", јер наша реалност је таква да тренутно нико озбиљан неће да седне на клупу. О томе се ради.Имао је Рајевац још већи успех са Ганом, па опет ни он није неки блистав тренер. Такође репрезентација и клуб су два различита посла. А и Дујковићу је то једини успех за ове силне године колико је тренер.
Дујковић је имао велики успех са репрезентацијом Гане и зато кажем да ми се намеће као једно од решења. У сваком случају је измислио тренерски посао у односу на Просинечког који се учи у Црвеној Звезди.
По мени, највише бих волео да садашњи тренер АПОЕЛА са Кипра, Иван Јовановић, седне на нашу клупу. Ради се о одличном тренеру који је избацио и нас и партизан у европским такмичењима и који је са АПОЕЛОМ направио невероватне успехе.
Који су Дујковићеви успеси у клупском фудбалу? Како се показао на последњем тренерском послу као селектор наше младе репрезентације? Разбили су нас као сирочиће. И боље Роби да се учи на нама него да нас води излапели Дујковић, Роби је бар перспективан, овај је завршио своје што се тиче тренеског посла. Мука ми је више тих маторих "стручњака" који не знају шта ће са собом па само пљују. Увек се јавља иста екипа по новинама и мудрује, Дујковић, Степи, Дуле Савић, Бата Ђора, Косановић...а годинама нико од њих нигде не ради и нема успехе. Осим Дујковића нико од њих ништа није ни постигао у каријери.
Иван Јовановић је реалан колико и Фергусон у Атлетико Мадриду. Човек је тамо већ доста времена, има одличне услове, добру плату, не мрда се њему. А и јел мислиш да је Јовановић тамо овако играо од почетка свог мандата? Нас су избацили због тога што је екипа бојкотовала тренера, иначе нас не би избацили никад.