Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(12-15-2011, 10:22 AM)Звездаш link Wrote:Човек је тамо већ доста времена, има одличне услове, добру плату, не мрда се њему.

Сваки тренер мора да остане дуже у неком клубу да би направио неки успех. Овај стрчни штаб нема будућност, ако не пусти корење у Звезди. Не треба их мењати тако брзо, к'о некад' на месец дана. Имамо -10, али нисмо испали у другу лигу, па да га терамо кукама и мотикама. Ова ситуација је оваква већ 5 године. Јуримо за југословенима и никако да их оставимо у прашини.
Више кривим играче, него Тожуа. Није ни он одличан, али је барем озбиљан. Мора још да учи, али види се да хоће да ради и да се труди, само је потребно време и стрпљење(које оправдано немамо). Спорт је коцка, ил' довести новог, па Јово наново, ил' да остане и да покуша да промени нешто. Слажем се да и он гледа себе и корист, ал' реално ко не би? То је његов посао, који му обезбеђује хлеб. Ко што стара изрека каже:''Ко није за себе, није ни за друге''. Тренутно, Тожу нам је једино и најбоље решење.

А мало пре када сам читао уписе,  осетио сам се као да сам у клубу књижевника. Одлични уписи! Јесте ли сви факултетски образовани или сте чланови библиотеке? Одједном, добих инспирацију да наставим своје школовање хахаха Smile
NO CADÚ-NO FOOTBALL !

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by Белградо1389 - 12-15-2011, 05:49 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)