Quote:2. На трансфер листу ставља искључиво играче са којима је дошао у свађу, односно оне који су га провалили да везе нема са тренерским послом.
Ово је јако безобразно чуј Рељићи и Јеремићи га провалили па их он онда тера. Друго што је чињеница да је он у сукобу био само са Вилотићем и ни са ким више,тако да не знам откуд ти то да су ови на трансфер листи сви они који су са Робијем у сукобу.
Исто си у прошлој поруци рекао и да је лицемер јер тера играче које је он довео,ја сам ти написао да од ових 10 играча на трансфер листи само је Ненад Ковачевић играч који је дошао откад је Роби тренер.
Quote:3. Није у старту рекао да му неко други саставља тим, већ смо то сазнали када је сукоб са Вилотићем кулминирао и када је изјавио да он Вилотића никада не би вратио у тим да се он питао.
Ово није тачно. После оног првог сукоба и онда повратка Вилотића у тим на инсистирање управе,Роби је причао да је у питању виши интерес клуба и да што се њега тиче он не би њега враћао,то је само поновио сад на крају сезоне,али је потпуно нетачно да је то први пут сад изговорио.
Такође у време враћања Вилотића не заборави да је он био наш најбољи играч,да су сви имали јако позитивно мишљење о њему,да су многи пљували Робија са причом да је превише пун себе па је зато Вилотића одстранио,да су ишле приче да је катастрофа за Звезду да један такав играч који би могао да се прода за неке за наше услове велике паре буде тек тако пуштен.
Не знам шта би ја у тој ситуацији радио,али на крају се испоставило да је грешка што је враћан и мислим да је тешко градити ауторитет у тој ситуацији,али опет понављам то јесте грешка али да ли је најкривљи Роби или је мало мање крив,то свако сам нек размисли.
Quote:4. Пристао је да игра по тактовима лажљиве управе, јер му је ово животна шанса. Иначе, дубоко је свестан да никог не би могао да тренира, јер је тренер почетник и овде му је омогућено да се учи, што је скандал, јер Црвена Звезда не сме себи такав луксуз да дозволи да доводи тренере почетнике.
Са овим се поготово не слажем,човек је имао за ово време неколико понуда из Енглеске,Шпаније па ево и хрватске,тако апсолутно није тачно да он не би нигде могао да ради.
Шта је луксуз а шта не,сад опет и ту свако треба да размисли по свом Звезда је имала и почетнике Сашу Јанковића и Зенгу а имала је оне са великим искуством који свакако почетници нису Земана,Бајевића,Косановића... Ево и комшије имају почетника а да не идем по примерима из европе исто тако,све у свему не треба генерализовати.
Quote:6. Нема морала да поднесе оставку, упркос лошим резултатима! То је кључно у чему се огледа његово лицемерје, јер какви год да су играчи, он их је водио и причао о њима да су одлични. Пошто резултата нема, свуда прво тренер подноси оставку, а он нема морала да то учини.
Мислим да што се оставке тиче,он није никакав проблем,нити неко ко ће се закуцати у тренерску фотељу не желећи да је напусти. Чињеница је да га већина навијача подржава,да га управа жели видео си одговор динаму,да га јавност колико толико подржава и на крају и играчи да га подржавају. Резултати јесу лоши али кад имаш такву атмосферу око себе требаш ипак бити мало и гњида па отићи,ноћ пошто би отишао капирам да би га прогласили за издајника,да се продао,да је сиса и слично.
Такође се променило нешто од прошлог прелазног,па је добио одрешене руке,да се управо не би дешавало да му овај или онај дотура играче које не жели.