Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
(12-12-2011, 11:20 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Та прича да је пре три сезоне било мерило да ли постојимо или не, а да је данас нешто боље, је ван сваке памети. Тврдим да је данас горе стање него под Дан Таном. Једино што Дан Тана није имао боље од садашње гарнитуре је маркетинг, а иначе све остало је било исто, ако не и боље него данас. Ови су се чак додатно задужили у односу на управу коју је водио шарлатан и амерички конобар.
Елем, то што је Просинечки урадио са трансфер листом је врхунац његовог неморала. Свалио је све на играче, који су свакако катастрофа, а нигде не види своју кривицу. Пола од тих играча он је бирао. За тог Мезенгу нам је причао како је врхунски центарфор, а на крају човек није ни играо. Причао нам је Просинечки да ако у дербију поновимо игру из Јагодине да не можемо да изгубимо, што значи да је он био убеђен да има сјајне играче. Причао нам је да ако поновимо меч друго полувреме против Рада да Војводина нема шансе. На основу чега је то причао? Који су то критеријуми били, осим ако није сматрао или нас је можда лагао, па и себе је лагао, да тим који води вреди сувог злата. То само може у оваквој Црвеној Звезди да се дешава да на полусезону распродајеш цео тим за који си на почетку сезоне причао да је изваредан. Па, свуда прво тренер подноси оставку, само њему не пада на памет да види негде сопствену кривицу. Пре неки дан нам је изјавио како би поднео оставку да смо изгубили од Рада. Недељу дана касније он губи од Војводине, али не подноси оставку. Просто невероватно!!! Наравно, он сада користи слабости актуелне гарнитуре која не сме да га смени, јер са њим одлазе и они. Па, за далеко боље резултате смењени су Пижон, Достанић и Кристић. По ком критеријуму Просинечки има већи кредит од њих као тренер?
Оно што недостаје свима у садашњој Црвеној Звезди су речи ОДГОВОРНОСТ и МОРАЛ! Да господа у управи, па и сам Просинечки, то имају, поднели би сви од реда оставке и напустили би за сва времена Црвену Звезду. На моју жалост, пре почетка сезоне сам на овом форуму писао да овај тим нема никакве шансе ништа да уради, али сви сте веровали Просинечком и лажима људи из управе. Сада тај исти Просинечки продаје све оне тантусе које је сам доводио. Е, то је лицемерје своје врсте! Тврдим, да ћемо на крају имати рецимо -17 бодова заостатка. На жалост свих нас, живи били па видели!

Бураз,
претјерујеш помало. Шта је требао? Да оне пичке убија у појам још и он? Роби је ту доведен да буде потрошен, као што је и Џаја требао, али су их силе прилика спријечиле у  науму, мислим на управу. Но, када је стигао морао је Роби, као културан човјек, да балансира. Нов је, тек је кренуо у посао са једном визијом фудбала која код нас још није ушла ни у уџбенике.
Како се снашао у ситуацији то је прича за дискусију, али рећи за човјека да је неморалан... мало ми је безвезе. Посебно, ако се има у виду да је одјебао усташе и одбио већу кинту. Њему би и било најлакше да је запалио не осврћући се. У сваком случају имамо бар нешто за почетак, а то је тренер. Даље шта ће бити...
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by херцеговац - 12-13-2011, 01:44 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: