Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Интервју Робија поводом трансфер листе
http://www.crvenazvezdafk.com/src/prosin...ontent.htm

Интервју генералног секретара Стефановића поводом Ожеговића, Јанковића, Џаје.
http://www.crvenazvezdafk.com/src/stefan...ontent.htm

Quote:Током јучерашњег дана, београдском чаршијом је прострујала вест о проблемима приликом потписивања уговора са Огњеном Ожеговићем.

- Тачно је, уговор није потписан. Ми и даље преговарамо, желимо свим срцем да он потпише за Звезду. Ожеговић је био планиран и да буде у протоколу против Војводине. Очигледно, нису се поклопиле коцкице. Црвена звезда је власник својих играча, и Црвена звезда неће трговати са федеративним правима својих играча. У реду је једног дана када играч иде из клуба, да менаџерска агенција направи трансфер, па можемо да причамо о ФИФА процентима. Али, о федеративним правима играча који су поникли у Омладинској школи Црвене звезде се неће дискутовати, ни сада, ни убудуће. Ми ћемо тај случај изнети као извештај на седници Управног одбора, и верујем да ће Управни одбор подржати став председника Лукића, Просинечког, мој... Јер, нема оправдања за такве ствари. Ми када би данас почели да дајемо проценте родитељима деце у Омладинској школи, нашта би то личило, ко би то рекао да ми нисмо узели проценте? Боримо се против тога откад смо дошли у клуб, па по цену да играчи хоће да оду из клуба. Какав год да је таленат у питању, ако неко не сматра да је играње у Црвеној звезди његов приоритет, јасно постоје таблице, зна се колика је његова тржишна вредност, ФИФА је прописала, па нека изволе, ако мисле да су са 17-18 година спремни да иду у иностранство. Врло добро је познато колико младих играча је отишло из Србије, а на прсте једне руке могу да се наброје они који су релативно стандардни у тим клубовима у иностранству. Деца су нам одлазила у Олимпијакос и друге иностране клубове, чак је и Ожеговић требало да иде у на пробу у АЕК. Али, сви су се враћали у Црвену звезду, која ће увек прихватити своје дете. Црвена звезда се никада неће наљутити на своје дете, јер они су ипак наши. Али, мора да се зна став. Ми када бисмо направили уступак једном играчу, свако иоле талентовано дете или његови менаџери и родитељи би тражили проценте, и онда бисте нас са пуним правом разапели на насловну страну и прогласили лоповима. Дакле, Црвена звезда неће уступати проценте било коме од играча који су потекли у Звездиној Омладинској школи. Ко су им менаџери, с ким потписјују, то је право њих и њихових родитеља и на то не можемо утицати, али на ово можемо да утичемо и хоћемо

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by rukometas_bg - 12-13-2011, 09:52 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)