Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Ја Робија много волим и мислим да је прави човек за Звезду,да га треба истрпети да не треба сваки час мењати и да са тиме треба стати некад,али опет разумем и вас што сте против њега можда ја нисам објективан.  Али чињенице ради Ђука кад кажеш да Роби је лицемер и тера своје,од играча који су на трансфер листи а има десетак имена једино је Ненад Ковачевић који је дошао у прошлом прелазном року знамо на који начин,сви остали су ту пре Робија у Звезди а исправиће ме неко ако грешим.

Надам се да није брзоплето и да ћу већини играча видети леђа,а онда као што је речено да ће се уигравати тим ови млађи и да ће се правити нешто велико,велики играчи играч,тим за следећу сезону,тако да мислим да је то најбитније,а не да ли ћемо спустити бодовну разлику партизана на минус 7 или ће отићи на минус 15,зато сам мишљења да резултати у пролећној полусезони не требају бити никакав циљ,већ искључиво прављење тима где би после оног летњег прелазног рока и довођења још пар правих појачања на местима где се покаже да шкрипи имали нешто где би могли и морали да јуримо на трофеје. Мада искрено чисто сумњам да ће ико имати слуха за то и да ће се тако на крају ствари и одвијати.

И поредити Ден Тану који константно био у клинчу са навијачима,коме су искључивали струју и воду а притом су за његово време довођени играчи од по милион евра који нису скупили по полувреме игре у Звезди и да не набрајам даље је ипак превише.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by Skrimo - 12-13-2011, 06:24 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)