Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Звезда без резултата није Звезда.Нађите било који клуб у Европи који није у дуговима,а значи нешто.Манчестер Сити,Јунајтед,Челси,Ливерпул сви фунскционишу по систему,"дођем ти" па чак и Барселона и Реал.Све је ствар поверења инвеститора.Наш проблем је што нема поверења и нема интереса  инвеститора да инвестирају у нешто непрофитабилно.Једино на шта можемо да се ослонимо је љубав навијача,а видећемо колика је.Сви су се ухватили за маркетинг,па маркетинг.Реците ми шта јек онкретно урадио тај маркетинг?Можда то што пише прави број купова или тако нешто,али то је нормално.Ако је потребан маркетинг да привуче неког да купи сезонску по цени од 1000-2000 динара и то проглашавамо успехом онда смо на странпутици.Све је то заслуга Севера и људи који воде трибину.

Председник Лукић,ја стварно не знам чиме је он толико задужио Звезду.Стоји то да је ретко ко хтео да се прихвати вођења Звезде,али с друге стране која су стварна овлашћења председника,он само представља клуб,за њега посао врше сарадници и функционишу као тим.Он именује спортског директора,који није имао мало пропуста.Он именује главног човека за финансије,који ради посао.Не треба ни претерано повезивати функције председника и осалих,али га не треба ни аболирати.Моје мишљење је да Лукић и комплет његови сарадници треба да напусте клуб,јел су одговорни за лоше резултате превасходно,а после тога и за остало.У 5 мечева не извући ни бод против Партизана много је.

За крај око Просинечког и неко је споменуо Мезенгу,и ја и даље тврдим да је он одличан нападач.Ми не трчимо паметно и не освајамо простор тако,него освајамо простор трчањем што је погрешно.Да би играли на прву мора се паметно трачати,мора постојати техника каква таква.Наши играчи нису обучени за то.На крају није то само проблем Звезде,него и проблем српског фудбала што последњих 15 година форсира суву дефанзиву,на 0-0,и како да се у таквој школи фудбала роди добар нападач?Никако.Наш фудбал већ 10 година није избацио класичног нападача.Све су то нападачи у покушају.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by Војник_севера - 12-12-2011, 11:57 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)