Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
Резултати јесу основа свега! Кад имаш резултате нико те не пита ни за дуговања, ни за катанац, ни за шта друго што не ваља. Тада се навијачи веселе, новинари пишу хвалоспеве, јавно мњење срећно и задовољно... Ја не знам какве одговорности ви као фудбалски навијачи себи постављате, али ја сматрам да и није до мене да бринем о клупским финансијама и о руковођењу клубом. Моје је да идем на утакмице, навијам и тражим резултате, а кад их нема да се буним и тражим промене. Лично ништа не бих имао против да стално будемо у финанскијском минусу, а да будемо прваци и играмо групе у Европи. Живимо у земљи која функционише на ''дођем ти'', а ви би да клуб који је друштвена својина послује у плусу. Па много је куме! Није моје ни да размишљам кога довести за председника ако овај оде. Што се мене тиче нек' дође и цига што ми чисти улицу, сутра ће се и њему судити на основу резултата. А принц од Сопота је заказао у постизању резултата и зато је требао да оде одмах после дербија. Пробао је као Звездаш, хвала му на томе, није дорастао да обавља тако важну функцију, доживео је низ спортских неуспеха, треба да иде!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - by Pijanac - 12-12-2011, 05:28 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: